O swojej genezie niestety już dawno zapomnieliście. Teraz strona wygląda tak: 125, 125, 125, 125, 125, 125, 125, 125, 125 i co 40-50 artykułów trafi się wzmianka w formie ogryzka o 50. Sorry rozumiem że zmiana przepisów, boom na 125 pełną parą, ale bez przesady. Jest ogromne grono posiadaczy 50 którzy albo mają prawo jazdy AM, albo tak jak w moim przypadku ze względów zdrowotnych nie mają PJ i są skazani na jazdę “kieliszkiem” - możecie dać test 125 wykonanej ze złota a i tak niewiele mnie to obchodzi bo i tak na nią nie wsiądę bez prawka… Wchodząc teraz na Jednoślad.pl po prostu nie mam kompletnie co czytać, no błagam strona nie jest chyba tylko po to żebym wchodził na forum i ewentualnie starał się komuś pomóc przy problemach ze sprzętem? Mam nadzieję że po zmianie nazwy zmieni się także styl strony - żeby każdy wchodząc tutaj mógł znaleźć coś dla siebie. Chyba od ładnych kilku miesięcy nie widziałem ŻADNEGO konkretnego testu pięćdziesiątki - gdyby chociaż co piąty artykuł był o nich to byłbym zadowolony.
Dzięki za Twoją uwagę. Pierwszy sezon 125 wymagał od nas wzmożonego wysiłku względem tej grupy pojazdów. Jednak seria tysiąca premier już za nami. Będziemy mogli więcej czasu poświęcić motorowerom i skuterom 50 ccm. Serdecznie Cie pozdrawiam.
Jestem tu dopiero od kilku miesięcy, ale bardzo przywiązałem się do marki ^Skuterowo^, a przede wszystkim do obecnych tu ludzi (forum). Nie powinno się krytykować za rozwój, to rzecz naturalna. Portal zmienia się tak, jak zmienia się polski rynek i musi nadążać, żeby przetrwać i móc się rozwijać. Jestem fanem motoryzacji i interesuję się wszystkim. To, że zamieszczane są również (czy w większości) testy maszyn, na które nie mam uprawnień, albo na które mnie nie stać nie znaczy, że nie jest to interesujące. Młodzież z 50 również się rozwija, zdobywa nowe uprawnienia i środki na zakup większych maszyn, a portal chce im mieć co zaproponować, żeby tu zostali. Życzę powodzenia i trzymam kciuki, żeby się NAM udało :-)
Zulus w bardzo trafny i zwarty sposób streściłes te nasze motywy. Fajnie, ze z nami jesteś.
Nie wiem czy zmiana nazwy to dobry pomysł wystarczył by dopisek motocykle i skutery.Ciężko zapracowaliście na własną markę która jest znana w środowisku a zmiana logo-nazwy na inną[która niestety z jakiś mi nie znanych powodów padła] raczej nie pomoże,moim zdaniem wręcz zaszkodzi dlatego Mercedes nie zmienił na łojtampan czy fiat na ciutgopchaj:)
Paci, oczywiście SKUTEROWO to marka rozpoznawalna, świetna i szkoda jej, ale niesie ze sobą ryzyko, że goście interesujący się motocyklami na taki portal nawet nie zerkną, a ci co tu już są i przesiądą się z ^kibelków^ na ^prawdziwe motóry^ - odejdą, bo jak wiesz, dla sporej części Tych Prawdziwych Motormanów skuter, to obciach. Nie ma zbyt wielu takich, (jak my) co by tu czytali i gadali o ciężarówkach, nawet gdyby portal nazywał się ^Rowerek.pl^ :-)))
Była tablica.pl a jest OLX. Jakiś czas minie i się przyzwyczaimy.
Dokładnie. A Paci, że jest starym, stetryczałym dziadem-marudą, to już na zawsze w podpisie będzie miał Skuterowo.com :-)))))))))
To lysa menda od staruszka mnie tu wyzywa a w tym samym wieku i jeszcze kurdupel:D
Ale za to bez kłopotu mogę się turlać :-)))
To trochę ^...wyższość Świąt Bożego Narodzenia, nad Świętami Wielkiej Nocy..."
+++
Moim zdaniem, ani to lepiej, ani gorzej. Osobiście nie przepadam za linkami zawierającymi potencjalnie polskie znaki diakrytyczne.
+++
Zgadzam się z @Michalk001. Proporcje. O przyszłości i postrzeganiu portalu zadecydują mniej, lub bardziej profesjonalne artykuły. Jeżeli nadal będziecie utrzymywali ^zajawkowy^ sposób pisania artykułów - ewidentnie idąc na ilość - to ta zmiana będzie zupełnie nieznacząca.
Same marudy, jak pragnę zakwitnąć :-)
Ty, to już raczej się szykuj na przekwitanie... :D
+++
Wiesz... przechodziłem kilka rebrandingów... i zdecydowana większość z nich nie osiąga założonych celów biznesowych... Ot, takie działanie pobożnożyczeniowe... Ale, może zdarzy się cud.... ;)))
On już przekwitł bo mu z łba liście pospadały:D
Ale na dyskusje czy warto, to już za późno. Się stało, trzeba chyba dobrze życzyć i wspierać, żeby się udało, nie?
*
Jak to kiedyś Leszek napisał/powiedział? ^Za dużo wycieczek osobistych^?
Ale my bez tego żyć nie możemy :-)))
Teraz już wiatr we włosach, to najbardziej na klacie :-)
Tak, na dyskusję, czy warto? To już jest za późno, ale na przyłożenie się do tego, aby się udało, to nigdy nie jest za późno... ;)))
+++
Takim klikaniem, jakie my uprawiamy, to trudno o lepsze wsparcie... :D
+++
i... lubimy wycieczki... z wiatrem na klacie... ;)))
Racja - we wszystkich punktach :-)
Ta zmiana nazwy to początek końca tego portalu. Już widać to zresztą po forum na którym praktycznie nic się nie dzieje i cały czas te same osoby piszą ze sobą. Poza tym treść 98% artykułów dotyczy motocylki Romet i Zipp, jakby nie było już innych marek. Z przykrością stwierdzam więc że koniec tego portlu jest bardzo bliski. Dodatkowo zmiana nazwy odrzuci okazjonalnych użytkowników, którzy masowo przenoszą się na portale na których non stop coś ciekawego się dzieje.
Bo tu jest nasz drugi dom :-) Nie przesadzał bym. Jeśli na forum wchodzą ludzie nowi, to z reguły znajdą pomoc. Ale udaje nam się też wciągnąć do zabawy coraz więcej fajnych gości na stałe (lub na ^częściej^ niż jedno pytanie i wypad).
Zenek78 napisał:
Ta zmiana nazwy to początek końca tego portalu. Już widać to zresztą po forum na którym praktycznie nic się nie dzieje i cały czas te same osoby piszą ze sobą. Poza tym treść 98% artykułów dotyczy motocylki Romet i Zipp, jakby nie było już innych marek. Z przykrością stwierdzam więc że koniec tego portlu jest bardzo bliski. Dodatkowo zmiana nazwy odrzuci okazjonalnych użytkowników, którzy masowo przenoszą się na portale na których non stop coś ciekawego się dzieje.
Na forum sie mało dzieje?Nie zauważyłem.Co do rozmawiają między sobą,tak rozmawia tutaj między sobą kilka ogarniętych osób aby tak nie rozgarnięta jak ty mogła poczytać:)Cale 3 posty od czasu kiedy się zarejestrowałeś,hejtujesz na skuterowo-jednoślad,co z innego forum jesteś czy na żadnym nie masz nic do powiedzenia??Żadnej pozytywnej wypowiedzi tylko dajesz do zrozumienia wszystkim tu obecnym 'Ja jestem Waldek wszystko wiem jestem wróżbita co nie odpowie jak ktoś zapyta':) Jak sie zagotowałeś to gwiżdż:D