no i gitara, ja wysłałem 120 sec. po ;D
Spłynęło ich ponad 7 500 - LOL… hahahahaha, nieźle
No nieźle, 7500 zgłoszeń. Szanse minimalne, to już nie kwestia sekund, ale milisekund. I wyjaśniło się skąd te zwiechy serwera
daleko z wynikami??
już są wyniki kasków. Gratulacje
pewnie 50 % tych ludzi to duplikaty kont
i ramek faktycznie, liczą sie milisekundy
o niech mnie, wygrałem kask:D ja pierdziele jakie szczęście:D i fajny prezent, niedawno miałem urodziny:D
Bahaha Jestem nr 1 Dziś mam fart
gratuluje pozostałym wygranym:D
gratulacje… skoro temat jest taki gorący apeluję skuterowo.com o jakiś kontakt z ludźmi którzy są zżyci ze stroną nie od wczoraj. pisałem kilka maili w sprawie reklamy, nowej oprawy forum, apropo administrowania forum… ale brak odpowiedzi
czemu jest tylko ośmioro wygranych?;>
“4. Laureatami zostanie 20 pierwszych osób poprawnie uzupełniających podany w publikacji formularz.” Ja widzę 8 nazwisk ;p Ciekawe…
w jaki sposób było 7,5 tys zgłoszeń skoro jest założonych 4076 kont z czego jestem przekonany, że ponad połowa założyła i napisała może jeden post bo miała problem a nie potrafiła sobie sama poradzić…i od wieków tu nie wchodzi… coś nie tak ;>
Zobaczymy, niech się teraz tłumaczą…
gratulacje
Propaganda
Kiedyś pisali, że nie trzeba być zarejestrowanym, a jak polak usłyszy słowo “konkurs”, “nagroda”, a co najważniejsze: “za darmo”… (nie trzeba dalej tłumaczyć ?
kto napisał gdzieś pacanie, że trzeba być zarejestrowanym?