Ciekawe kiedy się okaże kto wygrał, zwiesiło mi się na ok 1 minuę i pewnie dla tego nie wygram, ale liczy sie zabawa
poleciało
Można zobaczyć który byłem czy dopiero po ogłoszeniu wyników ???
po wynikach
Kurde przeglądarka mi się zawiesiła Liczę, że ktoś z szybkości źle wypełnił formularz Kiedy wyniki?
Przynajmniej jest trochę adrenaliny
standard zachowany chociaż:)
Wszyscy się rzucili
A ile jest do wygrania ramek ?
Tylko czekać na wyniki Wygranych życzę
Wysyłał ktoś formularz, będąc niepełnoletnim?; osoba, która nie ukończyła osiemnastego roku życia? Życzę wszystkim powodzenia.
pkt.4 Regulaminu: Laureatami zostanie 20 pierwszych osób poprawnie uzupełniających podany w publikacji formularz.
Ale lipa, wysłałem 2 razy, a teraz czytam, że nie można… :(
Godzina 20:00 Wypełniłem formularz Nie napisałem tylko rozmiaru, gdyż nie wiem jaka jest rozmiarówka firmy produkującej te kaski Mam nadzieje że Serwis Skuterowo.com nie anuluje mi przez to szansy na wygranie
znając życie 3/4 jest przed 18’tką (sory moge się minimalnie mylić) ale wezmą to “na tete/mame” ale sam byłem młody życie:> w sumie nie doczytałem się, że trzeba mieć 18’tkę
tak samo mi sie zwiesiło przy logowaniu ale dałem rade jak na Matrixie wpisac swoje dane,pewnie serwer nie dał rady ale liczy sie zabawa
Niepełnoletni też mogą nie ma nic w regulaminie o tym ze tylko pełnoletni?
Przy okazji też trzeba wiedzieć gdzie trafić (na który news), bo z tego, co widzę, to jest kilka informacji o konkursie, a formularz tylko tu. Nie liczę na wygraną, bo w życiu do tej pory trafiła mi się tylko książka za rozwiązanie krzyżówki w gazecie, choć brałem udział w wieeeelu konkursach… Ale może??? Hmmm…
a ja musiałem jeszcze zerknąć na regulamin (to było najważniejsze) i tak wysłałem w przeciągu 0:30
swoja droga super sposob na zebranie danych osobowych bardzo pozytecznych marketingowo