Opinie: Już teraz zgarnij kask od Skuterowo.com

Ciekawe kiedy się okaże kto wygrał, zwiesiło mi się na ok 1 minuę i pewnie dla tego nie wygram, ale liczy sie zabawa :slight_smile:

poleciało

Można zobaczyć który byłem czy dopiero po ogłoszeniu wyników ???

po wynikach

Kurde przeglądarka mi się zawiesiła :frowning: Liczę, że ktoś z szybkości źle wypełnił formularz :slight_smile: Kiedy wyniki?

Przynajmniej jest trochę adrenaliny :slight_smile:

standard zachowany chociaż:)

Wszyscy się rzucili :smiley:

A ile jest do wygrania ramek ?

Tylko czekać na wyniki :wink: Wygranych życzę :slight_smile:

Wysyłał ktoś formularz, będąc niepełnoletnim?; osoba, która nie ukończyła osiemnastego roku życia? Życzę wszystkim powodzenia. :wink:

pkt.4 Regulaminu: Laureatami zostanie 20 pierwszych osób poprawnie uzupełniających podany w publikacji formularz.

Ale lipa, wysłałem 2 razy, a teraz czytam, że nie można… :(:frowning:

Godzina 20:00 Wypełniłem formularz :stuck_out_tongue: Nie napisałem tylko rozmiaru, gdyż nie wiem jaka jest rozmiarówka firmy produkującej te kaski :stuck_out_tongue: Mam nadzieje że Serwis Skuterowo.com nie anuluje mi przez to szansy na wygranie :stuck_out_tongue:

znając życie 3/4 jest przed 18’tką (sory moge się minimalnie mylić) ale wezmą to “na tete/mame” ale sam byłem młody :stuck_out_tongue: życie:> w sumie nie doczytałem się, że trzeba mieć 18’tkę

tak samo mi sie zwiesiło przy logowaniu :frowning: ale dałem rade jak na Matrixie wpisac swoje dane,pewnie serwer nie dał rady ale liczy sie zabawa

Niepełnoletni też mogą nie ma nic w regulaminie o tym ze tylko pełnoletni?

Przy okazji też trzeba wiedzieć gdzie trafić (na który news), bo z tego, co widzę, to jest kilka informacji o konkursie, a formularz tylko tu. Nie liczę na wygraną, bo w życiu do tej pory trafiła mi się tylko książka za rozwiązanie krzyżówki w gazecie, choć brałem udział w wieeeelu konkursach… Ale może??? Hmmm…

a ja musiałem jeszcze zerknąć na regulamin (to było najważniejsze) i tak wysłałem w przeciągu 0:30

swoja droga super sposob na zebranie danych osobowych bardzo pozytecznych marketingowo :slight_smile: