Opinie: Już teraz zgarnij kask od Skuterowo.com

Dla pierwszych trzech osób atestowany kask Interscooters Dla kolejnych pięciu ramka do tablic rejestracyjnych z logo Skuterowo.com. chyba dlatego 8, te dwadziescia to chbya ze stareko kunkursu

Nie wieże zmienili regulamin.Było 20 osób.

O 20:35 “4. Laureatami zostanie 20 pierwszych osób poprawnie uzupełniających podany w publikacji formularz.” O 20:43 “4. Laureatami zostanie 8 pierwszych osób poprawnie uzupełniających podany w publikacji formularz.” Co jak co, ale zmienianie zasad konkursu po jego odbyciu i wyłonieniu zwycięzców ? To moim zdaniem już przesada, tym bardziej, że nie było napisane jakie to nagrody, więc wystarczyło do tych 12 osób rozesłać po naklejce z logiem skuterowo.com i “zachować honor”…

życie… ;/

albo się machneli, albo patrzeliście na poprzednią ich strone konkursową. tak czy siak mi sie nie udało i nei wiem ile to musi być czasu, zeby wyrobić, bo ja wysłałem zgłoszenie minute po.

Kurde, co ile są konkursy? Ja przegapiłem 5 po 20 wysłałem bez logowania sie tutaj. w sumie nie było mnie na skuterowo z pół roku, musiałem se dać przypomnienie hasła :DDDDDD. I faktycznie nigdzie nie ma, ze to dla zarejestrowanych tylko, wiec musicie czytać ze zrozumieniem, w ogóle jaki to by był sens, jak tylko dla zarejestrowanych, a inni to gorsi, a po drugie wiele ma tutaj konto i wchodzi na codzien niezalogowanym, tak, jak ja, bo nie pamięta sie hasla czy cos :D:DDDDD

Yamaha, a ty od kiedy masz tu konto? JEst ku ktoś kto ma z dwa lata założóne? A a propos konkursu, to w tamtym roku miałem kask naxy w prezencie i chyba styknie, trzeba dać innym szanse:)

Yamahamen: Jego profil został zaktualizowany - 2 lata temu - Odpowiedz - Zobacz - Usuń Taki mam pierwszy wpis na profilu

Jest i to wiele osób, zobacz na forum po postach widać, kto się udziela a kto wchodzi tylko jak konkurs jest.

Albo myślą, ze jest tylko dla zarejestrowanych. Ja jestem mało na forum, ale kiedyś sie udzialałem, teraz wchodzę czasami, ale się nie loguje, bo nie widze takiej potrzeby. Zalogować się trzeba tylko, żeby pisać. Teraz sie zalogowałem, potem znowu zapomne hasła i tak w kółko.

jeśli to do mnie to hamuj się… inteligencją nie błyszczysz a odzywka rodem z podstawówki, żeby nikogo nie urazić…

^ ^ do przemco… na co spina o nic.