Jeśli to co piszesz jest prawdą (a chyba jest, nie dalej jak w sobotę rozmawiałem w Koprzywnicy z lokalsami kto z sąsiadów za ile sprzedał ile arów pod nową przetwórnię owoców i dlaczego wziął aż tyle + co by za taką kasę zrobili), to jest to trochę przerażające, bo to jednorazowy numer i poza wyfurzeniem się w audi lub oklinkierowaniem domu, stodoły i podwórka - niewiele w ich życiu zmienia. Była ziemia, nie ma ziemi, była kasa, nie ma kasy...
*
Nie cFaniakuj cFaniaku, bo i ja Ci zacznę błędy poprawiać :-)))
Lepiej mnie poratuj tą szybą.
Kupiłem sobie dziś pancerzyk na grzbiet, łokcie i klatę + na kolanka... Tak na wszelki, bo niepokoi mnie jutrzejsza miejska jazda ze stukilowym żywcem za plecami. To się prędzej czy później musi skończyć glebą...
Opinie: Badania techniczne motorowerów i motocykli: Wszystko co musisz wiedzieć o przeglądach rejest
Myślałem, że boisz się, że Cię zaatakuje... i stąd ten pancerzyk z tyłu... ;)))
+++
Jak nie jeździłeś z plecaczkiem, to faktycznie będzie to lekka zmiana... środka ciężkości... ;)))
Lekka... Moto 200, ja 100, ^plecaczek^... ze stelażem kolejne 100... To może boleć.
Jak cię mam poratowac z tą szybą? A załóż pas cnoty jak w robinhoodzie:D i pamiętaj on jest z tyłu zawsze niechcący możesz go dupą zepchnąć:)
Nie pamiętasz skąd ona była? To taka, jak w Twoim łosiu?
A do czego ty chcesz ją montować no chyba nie do murzyna wyglądał by jak gówno w trawie ale skoro chcesz to jutro wrzucę tu link bom wiejski chop i na tel nie umiem:)
Nie, qwa... do kasku se przylepię :-) No przecież, że do Murzyna... Gówno w trawie wygląda całkiem naturalnie, przynajmniej dla miastowego :-)))
http://allegro.pl/szyba-chopper-vulcan-drag-star-intruder-virago-i5513825123.htm
A jjednak nie jestem taki tępy
Hmmm... A spróbuj to odpalić...
ERROR 404
+++
Zupełnie jak u Prezesa... :D
Przestań, podcinamy Paciemu skrzydła, jeszcze weźmie i serio wyemigruje, a wtedy jak ja kupię coś porządnego? :-)))
Nie, no my? Podcinać? Skrzydła? Paciemu? Nigdy w życiu! :D
proszę powinien się otwierać
http://allegro.pl/szyba-chopper-vulcan-drag-star-intruder-virago-i5513825123.html
Znalazłem wczoraj jakąś wyższą (dwa typy Puig) uniwersalne do nakedów. Może z taką nie będzie już wyglądał jak gówno w trawie, tylko jak gówno na trotuarze :-)
Ma jedną wadę (porównując z twoją): 500,-
Tania nie jes,masz u dołu wygląda solidnie i cena nie zabija na wejściu.
http://allegro.pl/szyba-owiewka-uniwersalna-do-motocykla-loster-u3t-i5590766328.html
O, fajna :-) Dzięki!
Daj spokój, Zulusie... w ten sposób i tak go w skuter nie zamienisz, a tylko się nawqrwiasz... ;)))
Wnerwia mnie, że ta co jest lata luzem.
No, to rozumiem, a nie idzie jej zamocować?
wygląda, że nie bardzo. Śruby dopierniczone na maxa, a to się i tak rusza. Boję się spróbować mocniej, bo ją urwę, a to mocowanie przedniego światła jest. To po prostu patent nie do tego modelu, dlatego szukam uniewersalnej, montowanej na kierownicy. HYO ma jakieś wymyślne mocowanie przedniego światła, goście z serwisu wymodzili jakieś tulejki, żeby to dało radę przykręcić, no i teraz śruba przez te tulejki nie blokuje jak trzeba całości...