13 - 15 Lutego 2009 w Halach MT Polska na ul. Marsa 56, w Warszawie odbędzie się wystawa motocykli i skuterów. Pojawią się tacy wystawcy jak Yamaha, Triumph, Bmw, Suzuki, oraz to z czego większość Nas będzie najbardziej happy - Zipp, Kingway oraz Romet :P. Niestety z najnowszych doniesień dowiedziałem się że zabraknie Hondy :(. Na Wystawie będzie rownież można obejrzeć, przymierzyć oraz kupić ubiór motocyklowy.
Pare fotek z wystawy 2008
Mam nadzieję, że zdjęcia przekonały
Zapisywać się kto będzie
jak bym miał blisko to bym wpadł, dla maszyn i panienek
Ja bym musial cala polske przejechac, nie ma szans zebym byl
Ja może w piątek spierdole szybciej z roboty i się wybiore bo 14 i 15 mnie nie będzie raczej w stolycy
Bendem
Reaper zboczeńcu dlaczego zostawiłeś tylko zdjęcia z laskami ?!
raczej nie będzie mnie zrob foty i mi przeslesz na emaila ;p
Też się pisze na foty jak coś ! :]
Może by się przejechał Tylko hondy nie będzie to nie wiem
A Kawasaki będzie?
Kawasaki będzie.
Regis, najfajniejsze fotki wyrzuciłeś
W jakie dni będziecie ?
ja bede w piatek gdzieś od 19 ;p do nie wiem której szkoda tylko ze bilet az 25 zyli ;p
Jak kupisz świat motocykli to zniżka 25 % ^^
nie oplaca się bo swiat motocyli kosztuje bodajze 7 czy 8 zeta a 25% z 25 zl trochę ponad 6 zeta
chociaz w sumie to jeden huj bo przynajmniej gazete będzie się mialo prawie za friko
hehe…jak już się dostaniesz do środka to w stoisku świata motocykli gazetek za darmo parę możesz wziąć co prawda nie najnowsze ale takie które mają 3-4 miesiące też nie gryzą :mrgreen: w sumie to nie tylko świata motocykli, rok temu przyniosłem do domu lekture na następne pół roku :lol:
ja też się wybieram (bo mam nadzieję że dostane wejściówki to w sobote albo niedziele bede) więc też strzele parę fotek to potem można je wrzucić na forum zabawimy się w fotoreporterów
Mam prośbę do kogoś o zrobienie fotek i przesłanie mi na e-maila ponieważ pisze relacje.
pacioszek@gmail.com
Będzie piwko.
Wow, nieźle relacje z miejsca na którym się nie było ^^
Ja ci wyśle
no patrico dajesz rade xD relacja z miejsca ktore nawet się nie wie gdzie się znajduje yeah klasa swiatowa
edit:
Wszystkich chętnych do odwiedzenia Wystawy Motocykli i Skuterów zapraszamy w dniach 13-15 lutego 2009 do nowych hal wystawienniczych MT Polska przy Marsa 56.
Godziny otwarcia hal dla gości odwiedzających targi:
Piątek 13 luty 2009 roku, 11.00 - 18.00
Sobota 14 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00
Niedziela 15 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00
Bilety na targi można nabyć bezpośrednio w kasach targowych
Koszt biletu normalnego - 20 zł
Koszt biletu ulgowego - 15 zł
Bilet ulgowy przysługuje dzieciom do lat 10 za okazaniem legitymacji szkolnej
Zakupiony bilet jest ważny na jeden dzień. Istnieje możliwość wielokrotnego wychodzenia i wchodzenia na targi w dniu, w którym zakupiono bilet za okazaniem pieczątki, którą można otrzymać przy wyjściu.
hah no to kurwa poszedłem w pizdu o 17 muszę być na polibudzie więc do 18 to nawet bym nie zdążył dojechać na miejsce
czyli ja jednak nie będę
To zostań na sobote ^^
Kurde, może się nie kapną że nie mam 10 lat i za 15 zł wejde ^^
Mam nadzieję że w tym roku będzie mnóstwo motocykli do oglądania
ee tam jade do domu. bo w sobote ide na 18-stke a nie chce mi się przyjechac do domu i prosto na impreze.
Oo, ja tez w sobote na 18 ide ^^