Małe pytanie. A czy ktoś/coś z KTM’a będzie? Bo planuję kupić, to moze bym się czegoś dowiedział na temat ich sprzętów
I prosiłbym o opisanie co się mniej więcej działo, może jakie wideo itp.
Nie no, koleś rozwalasz mnie, piszesz reportaż a my ci mamy opisać co się działo ?? Moze napisać za ciebie a ty poprawisz co ?? Sorry ale trochę głupie prośby, foty to tak z chęcią ale jak mam opisywać co było to już bym wolał od razu napisać reportaż :)Patrico napisał:
I prosiłbym o opisanie co się mniej więcej działo, może jakie wideo itp.
No chyba ze jakieś wynagrodzenie szykujesz ;)
Kurde, bo ciężko będzie mi przejechać ponad 400 km na parę godzin.
Możesz napisać, ja poprawię, postawie ci piwko i pomógł i będzie artykuł nas dwóch.
Dobra, spoko. Ja ci coś tam postaram się napisać, foty porobie, jak się opamietam to nawet może jakiemuś motocyklowi fote cykne ^^
WINO TO ZBOCZEK :PPPPPPPPP
ktm będzie… w świecie motocykli jest mapka :mrgreen:
ja liczę na duuużo informacji na temat 125-tek coś trzeba wybrać a zupełnie nie mogę się zdecydować :-?
ja oczywiście też zdjęcia będę robił…ktoś chętny to wyśle
To do mnie możecie foty słać/wysyłać/przesyłać, ponieważ nie będzie mnie Mam jazdy i nie wyrobię się jeszcze do W-wy skoczyć :-?
Będzie reportaż na stronie j.pl to sobie zobaczysz
Za 20 minut biorę się do pisania relacji. Tak więc najpóźniej jutro będzie na stronie.
Patrico napisał:
Za 20 minut biorę się do pisania relacji. Tak więc najpóźniej jutro będzie na stronie.
i jakoś nic nie dotarło?
W ogóle dał plame ... Ja chciałem pisać to mowili nie nie bo on napisze...slimak napisał:
Patrico napisał:
i jakoś nic nie dotarło?
bo patrico to flet
I sobie zobaczyłem…