Witam, ja moją 3 kl. Tech. ekonomicznego uważam za ukończoną Miałem 8 zagrożeń, ale się udało, czuje się już w 4 klasie A Wy jak tam? Ktoś ma komisaż Ktoś nie przeszedł?
ja z polaka i z maty się jutro okaże xD Co najlepsze mature z maty napisalem na 4 a mam wystawione 1/2 … :roll:
dzisiaj miałem ostani dzień , nauczania" jutro egzamin z pisania , po jutrze z czytania , a poniedziałek słowny i wakacje
ja miałem 1 zagrożenie. jestem na czysto. Jeszcze tylko wpierdol od starego i wakacje xD
ja miałem około 7 zagrożeń dzisiaj właśnie poprawiłem Historię i Polski 2 ostatnie rzeczy i wakacje !!! <JUpI> XP MOżna maszynką się zająć
ja to się boje trochę wyników z testów xD
A ja mam 1 z religi i kurwa chuj w dupe pedofilom jebanym batmanom
Pasek będzie
Ja już dawno popierdoliłem szkołe bo mi się chodzić nie chciało xDDD teraz ide do zawodówki :D:D bd kasa z praktyk na tuning moto bo u rodziny mam praktykancje .
A ja mam od długiego czasu szkołę zamkniętą z powodu powodzi Nikt nie wie jak będą wystawiane oceny
a ja ide do technikum, miałem zagrożenie z niemieckiego ale nie ma o czym gadać bo babka głupia.
Szympa napisał:
nie ma o czym gadać bo babka głupia.
Taaa jasne :P Ja mam jakoś 5 :)
Damianho napisał:
A ja mam od długiego czasu szkołę zamkniętą z powodu powodzi :-D Nikt nie wie jak będą wystawiane oceny :-P
o_O niezły bajer :o
bo ciebie Rudy kocha a mieć nie xd
i ci dała 5
Kurczak napisał:
ja miałem około :D 7
mieć 7 zagrożeń w 2 gimnazjum?! oO OMFG
a ja się nie uczę niemieckiego haha! Idiotyczny język -.-
Ja żadnego zagrożenia nie miałem, jedynie co to parę 3/4 poprawiłem głównie z matmy, fizy i chemii ;p
Już wakacje od tygodnia mam bo w szkole nic już nie robimy nie ma po co chodzi? w sumie xD W średniej się dopiero zacznie zapierdalanie. :cry:
a ja mam 1/2 z polskiego i w poniedziałek babka kazała nam (12 osob z klasy) zaliczac barok i renesans xD jakos trzeba
Szympa napisał:
bo ciebie Rudy kocha a mieć nie xd
i ci dała 5
Kurna ! Dała ma 5. razy?! xD
Mafioz napisał:
Już wakacje od tygodnia mam bo w szkole nic już nie robimy nie ma po co chodzi? w sumie xD W średniej się dopiero zacznie zapierdalanie. :-(
No weź przestań :P Chodziłem do liceum i okazało się, ze było mniej nauki(uczysz się tylko z tego, co ci się w życiu przyda, resztę olej ;) ), niż w gimnazjum :P
Ja czekam na wyniki z matur bo naukę w szkole skończyłem w kwietniu :) Jak dobrze pójdzie, to do Warszawy i będę tam śmigał :648:
Dywersant napisał:
No weź przestań :P Chodziłem do liceum i okazało się, ze było mniej nauki(uczysz się tylko z tego, co ci się w życiu przyda, resztę olej ;) ), niż w gimnazjum :P
Z tego co koledzy mowią jak poszli do 1liceum to teraz wszyscy na 2 lecą a w gim mieli 4 same praktycznie także więcej nauki jest. Zresztą ja chyba pójdę do technikum. Na Technika informatyka pewnie się nie dostane bo w zeszłym roku trzeba było mieć jakoś 143pkt ale może na elektronika ;P
idź do liceum! tam więcej fajnych dziewczyn :582: A tak poza tym ie jest źle, w pierwszej klasie jest selekcja(odsiew ) w pierwszym półroczu, a potem z górki. Do liceum przyszedłem z 4. i 5., a skończyłem na 2. i 3. ale mimo to mam solidną wiedzę(głównie matma), której w technikum raczej nie dostaniesz A teraz będą studia i potem jakaś lekka praca
Dywersant napisał:
której w technikum raczej nie dostaniesz ;)
jestem w technikum elektrycznym i mam rozszerzoną matmę ;) na informatyku i elektroniku jest to samo :)
Nie chodzi mi o poziom(podstawowy czy rozszerzony), a o nauczycieli