Oficjalne Rozpoczęcie Sezonu Poznań 2009

Witam, jak pewnie wiecie w kwietniu jest rozpoczęcie sezonu na Bułgarskiej w Poznaniu, na parkingu pod stadionem Lecha Poznań. Kto się na to pisze? Ja będę na 100% jak będę żył :mrgreen:

EDIT 21.02.09:

Witam! Jest już oficjalna informacja dotycząca rozpoczęcia sezonu w Poznaniu. Będzie to jak zawsze parking pod stadionem Kolejorza, potem parada przez całe miasto.

Zbiórka pod stadionem: 10:00
Start parady przez miasto: 11:00

Więc Panowie i Panie! Szykować maszyny, szukać ekipy i jedziemy! :mrgreen:

Dooożyjesz, wiem to :stuck_out_tongue:

Ja tez się skusze dojade moim Mbk chyba :stuck_out_tongue: dobry zarcik

[ Dodano: 2008-12-12, 00:07 ]
przyszykowac maszyny przez zime kto ile da ;p na np nie dam rady evo wsadzic ale wdadze cos slabszego ;] :wink:

Prawdopodobnie bede, jeśli pogoda dopisze :slight_smile:

Musi Byc pogoda wystarczy ze będzie sucho ale dobrze bylo by jak bylo by slonce xD :mrgreen: Wbije moim squtrem xD i moje ziomki tez wjada.

[ Dodano: 2009-02-12, 23:47 ]
Jak będzie wiadomo ktorego Kwietnia Rozpoczecie proszę dopisac. :idea:

Witam! Jest już oficjalna informacja dotycząca rozpoczęcia sezonu w Poznaniu. Będzie to jak zawsze parking pod stadionem Kolejorza, potem parada przez całe miasto.

Zbiórka pod stadionem: 10:00
Start parady przez miasto: 11:00

Więc Panowie i Panie! Szykować maszyny, szukać ekipy i jedziemy! :mrgreen:

ok szykujemy :slight_smile: Tylko zeby była pogoda chodzi zeby nie padalo itd. :slight_smile:

A jakiś w ogóle plan jestą Konkurencje jakieś coś, impreza, koncertą Czy parada i papaż :smiley:

Spotkanie i popisówa na stadionie, msza św, parada po mieście i nad jeziorko… Muza, żarcie itp :stuck_out_tongue:

Ale muza to jakiś konkretnie zespół albo cosą

No będzie jakaś mało znana grupa rockowa…

Jeziorko Gdzie :?:

rusałka!?

kieksz ?

Tam gdzie zakończenie, nie pamiętam co to było za jezioro, ale nie było daleko do stadionu… :slight_smile:
Panowie, to już za miesiąc !!! :lol:

26 dni i się widzimy :slight_smile: :mrgreen:

[ Dodano: 2009-04-05, 22:11 ]
12 dni w 13 dniu to ise widzimy a pogoda piekna :)))

Jedzie ktoś może z okolic Wągrowca, lub Skoków?

ja mam skuter zrobiony!!!

za 8 dni w 9 dniu się juz widzimy ja skuter robie :))))

Ja też już kończę neosa :stuck_out_tongue: Od jutro tydzień ;D