Oficjalne Rozpoczęcie Sezonu Poznań 2009

Ja Też wpadnę moją Stalkerką…

To dobrze Ładnie umyc sprzety i zrobić jak ktos cos ma najlepiej przed rozpoczeciem jeszcze :slight_smile: i oczywiscie przyjedzac z kolegami itd. :slight_smile:

Ja muszę założyć parę palstików, zrobić światła, spolerować lakier, umyć skuta i jazda :smiley:

za 4 dni się widzimy panowie. A moj sprzet nadal nie skrecony caly ;p mam nadzieje ze skoncze ;p nadzieje to nie muszę o tak powiem :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 2009-04-14, 10:35 ]
i slyszalem ze będzie slonce w sobote i ladnie się wszystko wyjdzie Rozpoczecie będzie udane :)))

ja raczej się nie pojawie bo cylinder padł :frowning:

Num Rozpoczęcie już nie długo a mi się Pierścienie starły przy 70…Jak na razie założyłem 50 ja jakoś lata…

Pozdrawiam.

Bidon nie płacz :smiley: Ja z ziomkami też się pewnie pojawie ;]

Ja bede na 1000000% jak zobaczycie zajebistego trekkera i niebieskiego stalkera na chromach to zanczy że wiechały VIPY :smiley:

Które vipy? Kogo ten stalker? :stuck_out_tongue: Jak będzie noes - a będzie to ja :stuck_out_tongue: Ten zajebisty, czarno czerwony na kierze BMX.

stalkerka kolegi z osiedla (kupił od nitro nakeda) dodał kiere bmx

a Tez się pojawie moja maszynka ale nie skonczana :confused:

filip ścigamy się ! joke

;p :slight_smile: sobora juz za 2 dni

a ja jeszcze nie wymieniłem rolek , paska , dzwonu i sprężyny ale jutro założę:)

Neos 100% DONE… :smiley: Można jechać xD jeszcze jutro podłącze elektrykę, zatkam wylew oleju bo mi ucieka i jadę :stuck_out_tongue:

:slight_smile: MOwic tylko wlac benzynke i jechac :slight_smile: :idea: :mrgreen:

[ Dodano: 2009-04-17, 21:29 ]
No No Proszwe jutro się widzimy o 10;00 na Stadionie Lecha Przyjedzac mi :slight_smile: :sunglasses: :lol: :mrgreen: :stuck_out_tongue: :smiley: :-> :wink: :slight_smile: :idea:

zostało 11godzin i 46 minut

jeszcze 10 godzin i sezon zostanie rozpoczety

Jeszcze 5,5 godziny i sezon rozpoczęty :smiley: .

jeszcze 1 godz :slight_smile: tylko pada ale coraz mniej miejmy nadzieje ze przestanie do 9; 40 :slight_smile: :wink: