Ja mam taką propozycje aby post mógł być oceniany łapkami w górę, i łapkami w dół przez innych użytkowników, i żeby pisało ile łapek w górę, i ile w dół. Coś takiego jak ocenianie komentarzy na youtube
A po cholere takie glupoty. Najwazniejsze to to gdy sie wchodzi do danego tematu zeby otwierala sie zawsze ostatnia strona bo jest uciazliwe zjezdzanie na sam dol i klikanie za kazdym razem ostatnie strony,zwaszcza na telefonie.
izdebski12 napisał:
Ja mam taką propozycje aby post mógł być oceniany łapkami w górę, i łapkami w dół przez innych użytkowników, i żeby pisało ile łapek w górę, i ile w dół. Coś takiego jak ocenianie komentarzy na youtube
Ja bym wolał aby były nóżki zamiast łapek :))).A tak poważnie nie widze powodu aby takie duperele miały by się tutaj pojawić.Koniecznie trzeba wprowadzić tematy /"przyklejona"/ które kolega Kisiu1981 przedstawił.Oczy szczypią gdy się czyta te powtarzające się w kółko pytania.Od siebie dodał bym jeszcze temat - Wycena - bo ten temat również pojawia się nagminnie.
A ja bym zrobił cos takiego jak powitalnia ,
Najpierw siema siema przedstawiasz sie bla bla a potem dopiero mozesz pisać w innych tematach
aaa i żeby nowy temat można było zakładać dopiero po 10-20 postach
Bo kur**ca mnie bierze jak widze temat " POMOCY SKUTER NIE DZIALA!!"
i posta pisze koles z jednym jedynym poscikiem i potem juz nie halo ani glupie dziekuje ani be ani me ani kukuryku...
OstRy napisał:
A ja bym zrobił cos takiego jak powitalnia ,
Najpierw siema siema przedstawiasz sie bla bla a potem dopiero mozesz pisać w innych tematach
aaa i żeby nowy temat można było zakładać dopiero po 10-20 postach
Bo kur**ca mnie bierze jak widze temat " POMOCY SKUTER NIE DZIALA!!"
i posta pisze koles z jednym jedynym poscikiem i potem juz nie halo ani glupie dziekuje ani be ani me ani kukuryku...
Jestem za.
A ja proponuję w ogóle przenieść forum na niezależny skrypt typowo 'forumowy' do których wszyscy przywykli i przysparza na pewno mniej problemów, mając jednocześnie milion dodatkowych funkcji niż jakaś nie do końca dopracowana wtyczka WordPressa :)
maxell - to moim zdaniem zdecydowanie najlepszy pomysł ;)
No a odpowiedzi ze strony władnych-właścicieli czy kogokolwiek odpowiedzialnego na nasze prośby i bolączki zero.Można by usprawnić to i owo ale przecież to więcej kasy nie przyniesie więc smutna prawda że nie mamy raczej co liczyć na zmiany tych podstawowych ułatwiających nam forumowiczom życie spraw :(
Cześć.
Cały czas pracujemy nad rozwojem strefy Forum Skuterowo.com, które stanowi flagową funkcjonalność.
1. Zdecydowaliśmy razem z administracją infrastruktury, że z podpisów forum zniknie możliwość wprowadzania języka html/bbcode.
To wszystko ze względu na ogromną ilość przypadków spamowania, próby implementacji złośliwych kodów i licznych zabiegów, które utrudniają ergonomiczną nawigację po tematach i zakłócają prawidłowy odbiór Waszych treści… Nie chcieliśmy tego robić, ale niestety musieliśmy.
2. Moderacja, moderacja. Wiecie, że Forum jest moderowane, ale zawsze liczymy na Waszą pomoc, bo każdy z Was może być moderatorem. Każde wciśnięcie klawisza \\\"zgłoś do moderacji\\\" jest rozpatrywane i wielu z Was może to potwierdzić. Dzięki za zgłoszenia. Dziennie usuwamy i korygujemy dziesiątki wypowiedzi.
3. Kliknięcie w tytuł tematu wkrótce będzie przenosić do ostatniego postu, testujemy te funkcjonalność.
4. Testujemy funkcję przyklejania najważniejszych tematów.
5. Ogromne dzięki za uwagi.
6. Wszelkie Wasze, prośby, sugestie, zgłoszenia kierujcie via PW na nasz profil: http://www.skuterowo.com/skuterowo.com