No to jest za przeproszeniem gówno! Gdzie ten wygląd przy którym siedzialo się po 3 godziny na skuterowo... Teraz zasady tytułowania mi wchodzi na pole tekstowe i niewidze polowy tego czego napisałem... Totalna Lipa. Mam nazieje ze przywroca pierwotny wygląd...
A mnie wnerwia jedna rzecz - mam nadzieję że da się to poprawić. Przy wpisywaniu słowa w cudzysłowie wyskakują jakieś głupie znaki w stylu - oto przykład "cudzysłów".
U Was też wysypała się chronologia w "ostatnich dyskusjach"? Ja u siebie tak mam na mozilli i chromie...
Popieram. Coraz gorzej. Błąd na błędzie błędem pogania.
Dlaczego jak coś napisze na tym forum to tego potem nie widze? odswiezam temat itp i nie widze tego?
Mam problem z moim podpisem na forum - forum przestało odczytywać podpis języka HTML - w moim przypadku obrazek zużycia paliwa motostat.pl
Czy tylko ja mam taki problem, czy wy też?
My też. A mnie denerwuje to, że gdy włączam temat to wyskakuje pierwszy post na pierwszej stronie, a nie ostatnio napisany. I trzeba szukać ostatniej strony. To uciążliwe.
Najgorsze jest to że nikt sie tym nie przejmuje.Nie ma administratora,przydał by się moderator,w nieskończoność powtarzające sie te same pytania - Zipp Pro 50 czy Romet 50RR.Panuje totalny burdel.
Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS'a, i trochę, ba dużo się znam.
izdebski12 napisał:
Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS\'a, i trochę, ba dużo się znam.
Myślę kolego Izdebski że jestes póki co za smarkaty :).Po drugie nie ładnie się tak chwalić i samego siebie proponować :).
liczy się widocznie klikalność nie porządek i zadowolenie stałych forumowiczów, być może administracja nie zauważyła, że to MY tworzymy tutaj "atmosferę", a nie te wątpliwej wartości testy i niekiedy tylko ciekawa publicystyka około jednośladowa.
Dziadek100 napisał:
izdebski12 napisał:
Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS\\\'a, i trochę, ba dużo się znam.Myślę kolego Izdebski że jestes póki co za smarkaty :).Po drugie nie ładnie się tak chwalić i samego siebie proponować :).
A znasz kogoś lepszego na te stanowisko?
Aktualnie chodzę do technikum elektrycznego na kierunek teleinformatyk. W wieku 12 lat miałem pierwsze fora mojego serwera SAMP. Potem miałem forum wykupione na proserwer.pl, kilka razy na cba darmowe. Aktualnie posiadam mocnego VPS'a na którym jest postawiony jeden z największych Polskich serwerów SA:MP (dziennie jest ponad 150 osób online), dwa serwery testowe SA:MP, TS3, oraz forum w trakcie modernizacji. Do niedawna posiadałem również domenę gtaa.pl .
I nie, że promuje sam siebie, tylko te forum potrzebuje kogoś kto to wszystko ogarnie, myślę, że nie znajdziesz osoby z większym doświadczeniem niż ja. Chcę pomóc, ale jak nie to nie. Przecież to nie mi powinno zależeć, tylko głównej administracji tego portalu.
Ale moderator to nic innego jak koleś do czyszczenia forum, po co Ci to? Daj sobie spokój :)
A wracając do błędów...dlaczego ciągle nie można dodawać ogłoszeń do działu 'ogłoszenia'?
izdebski12 napisał:
Dziadek100 napisał:
izdebski12 napisał:
Jak coś to mogę zostać moderatorem. Mam kilka stron internetowych, oraz dużego VPS\\\\\\\'a, i trochę, ba dużo się znam.Myślę kolego Izdebski że jestes póki co za smarkaty :).Po drugie nie ładnie się tak chwalić i samego siebie proponować :).
A znasz kogoś lepszego na te stanowisko?
Aktualnie chodzę do technikum elektrycznego na kierunek teleinformatyk. W wieku 12 lat miałem pierwsze fora mojego serwera SAMP. Potem miałem forum wykupione na proserwer.pl, kilka razy na cba darmowe. Aktualnie posiadam mocnego VPS'a na którym jest postawiony jeden z największych Polskich serwerów SA:MP (dziennie jest ponad 150 osób online), dwa serwery testowe SA:MP, TS3, oraz forum w trakcie modernizacji. Do niedawna posiadałem również domenę gtaa.pl .
I nie, że promuje sam siebie, tylko te forum potrzebuje kogoś kto to wszystko ogarnie, myślę, że nie znajdziesz osoby z większym doświadczeniem niż ja. Chcę pomóc, ale jak nie to nie. Przecież to nie mi powinno zależeć, tylko głównej administracji tego portalu.
Do bycia moderatorem wystarczy mieć myszkę z działającym lewym przyciskiem... No jeszcze czytanie ze zrozumieniem byłoby przydatne.
Kisiu1981 napisał:
My też. A mnie denerwuje to, że gdy włączam temat to wyskakuje pierwszy post na pierwszej stronie, a nie ostatnio napisany. I trzeba szukać ostatniej strony. To uciążliwe.
Ciekawe czy ktoś coś z tym zrobi. Drapię się po głowie i myślę... I chyba do mózgu się tak dodrapię...
Na forum dałbym kilka tzw. "tematów przyklejonych":
1. Jaki skuter/motorower wybrać?
2. Szybkie pytania i odpowiedzi.
3. Jaki olej do 2T/4T/przekładni?
4. Najczęstsze awarie i ich objawy.
I może jeszcze coś - myślę.
A Wy co proponujecie?
Forum na bieżąco jest sprawdzane.
Jeżeli macie jakieś propozycję jak je poprawić/rozbudować - chętnie wysłuchamy i może skorzystamy! :)
Mam nadzieję, że. Ja swoje przedstawiłem.
Tak Kisiu, czytałem. Ciekawa propozycja. Zastanowimy się, a Ty, gdybyś miał jeszcze inne, które ulepszyłoby Skuterowo.com - pisz! :)
Również uważam że wyświetlanie pierwszej strony w z pierwszym postem zamiast ostatniej z ostatnio napisanym w danym temacie i szukanie-przechodzenie do ostatnio napisanego jest upierdliwe za przeproszeniem i Szymonie powinniście to zmienić-proszę ;)