O Forum Skuterowo.com

Witam znalazłem błąd
http://www.skuterowo.com/dlaczego-nie-chce-juz-jezdzic-pchelka/
Ten skuter opisany jako Keeway Cobra, jest niczym innym jak Kingway Cobra. Mały błąd, ale zawsze. :)
Pozdrawiam

Dzięki Kosik za czujność. Poprawiliśmy i przepraszamy za ten czeski bład. ;)

Zaczął pojawiać się komunikat:

503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress.

WODZU wrote:

Zaczął pojawiać się komunikat:
503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress.

Przeciążenie...
Dzięki za info.

Mi się to już co chwila zapala- nie fajnie;(

Mały błąd znalazłem, w każdym razie u mnie w aktualnym FF się pojawia. (FF 3.6.8)
Po użyciu jednej emotikonki (z rządka nad okienkiem odpowiedzi) znikają z niego wszystkie, poza jedną.
Np. jeżeli użyję tej: 8O cały rządek emotikonek znika.

TheVill // FenixxPl

też to mam na operze, ale jak nacisne na tą jedna co została, to pojawiają mi się znowu wszytskie.
Spróbuj Fenix;D

Tak samo jak u Madiego, który opisał to w tym temacie wystąpił u mnie dzisiaj problem z linkami do wybranego tematu. Tzn. klikam na jeden temat a inny mi się otwiera. Poniżej zamieszczam screena.

Objawy występowały na 2 różnych przeglądarkach (najnowsza opera i aktualny firefox 4) ale tylko po zalogowaniu się - Gdy się wylogowałem, wszystkie linki wracały do normy. Znowu się zalogowałem i znowu nie mogłem otworzyć wybranego tematu. Skończyło się na tym, że wylogowałem się, skopiowałem właściwy adres, a po zalogowaniu wkleiłem go do przeglądarki i otworzyłem swój temat. Chwilę potem wszystko wróciło do normy, ale nie pierwszy raz się z tym spotkałem na forum skuterowo.com .
Dosyć męczący problem.

Witam, przez ostatnich kilka dni wyskakuje mi w przeglądarce komunikat o błędnym certyfikacie.
Tak wygląda to na mobilnej:

A tak na "dorosłej" Operze:

Jeżeli dobrze rozumuję znaczy to, że albo coś się zepsuło (np. jakaś wtyczka społecznościowa czy forumowa), albo ktoś próbuje podpiąć się pod skuterowo.com by przechwytywać dane użytkowników ;]

Hej. To komunikat z profilu Facebookowego. Pracujemy nad tym.

Problem rozwiązany, dzięki za sygnał.

Dzięki za szybką reakcję :)

coś się dzieje, nie wiem czy wy coś działacie czy jakiś błąd ? tematy się nazywają "aaa" a strona co chwilę nie działa :)

ja mam bład 500 co chwilę - i na kompie i na tel sprawdziłem to to samo.

Co Wy zrobiliście ze stroną skuterowo? Tego się nie da czytać ani oglądać.

Weźcie coś zróbcie z tym wyglądem bo strasznie się czyta ;//

ktos tu cos zjeb* w php %)

Ten wygląd teraz to porażka. Szkoda że nie mniejsze jeszcze zrobicie. Było ładne i czytelne,a teraz jedno wielkie gówno.

czemu to ma sluzyc- lipa totalna ta zmiana

Lipa jest. Choć uważam, że redakcja prcuje nad większą zmianą wyglądu forum i że to jest wersja przejściowa.