Nowy skuter

pisałem już ze na uzywkę mogę przeznaczyć tylko 3500zł

Aaa nie zauważyłem… No to może Piaggio NRG? http://www.moto.allegro.pl/item380795477_piaggio_nrg_2002r_bdb_stan.html albo Suzuki Katana http://www.moto.allegro.pl/item384522959_suzuki_katana_telefonika_2001.html

No BrayanNitro fajna kaszana(katana)…xD

no ale dobra czyli z keeway Matrix lub F-act lub RY-8

A Ty dalej się upierasz przy chiżńczyku… No dobra Twój wybór. W takim razie weź Keeway F-act

Matrix przekracza Twój budżet. Wybierając RY-8 lub F-act możesz kierować się jedynie wyglądem. Ten sam silnik w innej obudowie. Ale wybierając RY-8 masz 400 zł i możesz przeznaczyć je na jakieś części. Ja wziąłbym RY-8

Dobra chlopak uparl się przy chinolach to niech bierze… ale poczeka to zobaczy ze to byl zly wybor i bd zalowal;/ ale tam:) Bierz ry8

Sądzisz, że keeway po 3000 km będzie już do niczego? Pojeździ długo. Napewno nie tak długo jak Yamaha ale przypuszczam, że 10k km zrobi na luzaku. O ile będzie dbał o sprzęt i przeglądy.

Nie no poluki nic nie mowie ze się rozpadnie… ale mojemu koledze przy 2,5k padly pierscienie… a normalnie dotarl,jezdzil na przeglady itp…

ja mam 12k na stukane i wymieniłem tylko wariator i wydeszek i dalej chodzi, i wcale nadmiernie o niego niedbam jeżdze tak że ma ok 8,5 do 9.5 obr!!

kondzio94 napisał:

Nie no poluki nic nie mowie ze się rozpadnie.. ale mojemu koledze przy 2,5k padly pierscienie.. a normalnie dotarl,jezdzil na przeglady itp..

Wiadomo, że coś może paść. Mi naprzykład przy 4k km zepsuł się kranik paliwa. Musisz był djbenek na takie coś przygotowany.

dobra chlopaki koniec OT… wrocmy do tematu… Bierz ry8

Własnie, nie sluchasz się to bierz co chcesz i spadaj :stuck_out_tongue:

wino, nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj noobie naucz się czytać to później pogadamy ps z tego co wyczytałem keeway to jest Węgierska Firma

Traktuj Keeway’a raczej jako chińczyka.

djbenek napisał:

wino, nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj noobie naucz się czytać to później pogadamy

Djbenek noobie to ty mozesz do kolegow w tibii gadac..;/ Keeway itp.. to chiny.. ZAPAMIETAJ!!..

Wino ma racje… Po co się nas pytasz wszyscy Ci radzą, żebyś brał używany, ale markowy skuter, a Ty dalej upierasz się przy chińczyku więc po co pytasz się o zdanie? Dałem Ci chyba 10 linków jak nie więcej… Tak to jest ludzie kupują chińczyki, bo są ładne… Dla mnie jedyny nawet fajny chińczyk to Keeway Hurricane. Djbenek zdecyduj się w końcu na jakiś skuter i go kup, bo już wakacje, a Ty się rozczulasz… Jakbym miał 4500zł na wydanie to na drugi dzień już bym kupił Roxa, albo coś w tym stylu, a Ty się pieścisz jak za przeproszeniem baba. Sory, że się tak uniosłem, ale taka jest prawda. weź Keeway F-act, albo ry8 bo to chyba jedno i to samo i będzie ok. Pozdro

JESZCZE JEDNO SŁOWO NIE W TEMACIE LUB WYZWISKA POSYPIĄ SIĘ WARNY

W temacie wyraźnie było napisane nowy skuter do 4500zł

Djbenek noobie to ty mozesz do kolegow w tibii gadac…;/ Keeway itp… to chiny… ZAPAMIETAJ!!..

Przeczytaj uważnie o co chodzi

Dobrze… Chcesz to kupuj chińczyka oczywiście nikt Ci nie zabroni Twoje pieniądze, Twoja decyzja. Więc zdecyduj się nad Keeway F-act i Keeway ry8 i kup. W sumie te skutery nie są takie złe.