Nowy skuter

Poluki-… Wez w ogóle nie wiesz co gadasz;/ ja nikomu nie polecam chin i nie bd… skutery z chin to porazka … lepiej w ogóle nie mieć…;/ bo po co ma stac w garazu w lato,zime,jesien,wiosne?.. 16tys w Yamaszcze to tak srednio… i przy 20tys trzeba bd wymieniłeś pierscionki itp. a chinczyk to nie wiem czy przezyje 20tys… A I djbenek NIE KUPUJ CHINOLA! LEPSZY BD DLA CIEBIE CHOCBY TEN AEROX… NAPRAWDE PRZEMYSL SPRAWE:)

pisałem już ze chce żebyście ocenili który jest najlepszy z tych marek Zipp, CPI, TBG, Keeway

A jakie dokładnie modele Cie interesują? Bo to też zależy… Kolega kupić Kingway’a i mu zatrzaski poszły jak zdejmowaliśmy zegary :shock: moim zdaniem te plastiki to jedno wielkie chińskie gówno. Elektronika tak samo… no ale jak chcesz. Jeśli chodzi o CPI to GTR:P ew Keeway.

kondzio94 napisał:

ja nikomu nie polecam chin i nie bd.. skutery z chin to porazka

a miales kiedys keewaya, ze tak się o nim wypowiadasz ? moja siostra ma kileja f-acta i ma przejechane ponad 13tys km i jak na razie tylko swiece i rolki jej wymienilem.. ;]

kondzio94 napisał:

Poluki-.. Wez w ogóle nie wiesz co gadasz;/ ja nikomu nie polecam chin i nie bd.. skutery z chin to porazka

Chyba nie zaczaiłeś, że :shock: oznacza pewną ironię i znaczny szok. BryanNitro napisał, żeby nie brać nic azjatyckiego. Przecież Yamaha, Honda i Suzuki to marki japońskie. A jak zajrzysz w atlas geograficzny to zobaczysz, że Japonia leży w Azji. I dlatego nie kupiłbyś Yamahy? Nie sądzę. Kapujemy o co mi chodzi? I nie Poluki tylko poluki. I na Boga - po co w Twoich postach tyle tych emotów i niepotrzebnych kropek. Trochę jak 12 latka. A co do tematu to za tą cenę jeżeli chcesz nówkę to wybrałbym Keeway F-act.

PodLy napisał:

Jeśli chodzi o CPI to GTR

Nówki za tą cenę nie ma. Tylko używka ale jeśli miałbyś za tą cenę kupić 3 letniego CPI czy 2 lata starszą Yamahę to wiadomo na co padłby wybór.

GTr odpada jak cos to Oliver SPORT lub FORMULA R z CPI zKEEWAY F-ACT lub MATRIX a z Zipp TRIAD II lub ROOSTER albo Simpli

Gabi- Obejrzyj mojego posta… Czy ja tam napisalem cos o keewayu?.. Keeway najlepszy z chin…:slight_smile: i powiem ze moj kolega ma Huragana to nie jest z niego zadowolony… caly czas się mu cos w nim sypie…! ale koledzy maja Kingwaye… np . Matikolo(ze starego forum) to moj kolega i przy 2500km zatarl mu się tlok… DJBENEK- tobie polecam najlepiej z tych to Matrixa:)

no ale ktury z nich jest najlepszy i do którego są części tuningowe

djbenek napisał:

no ale ktury z nich jest najlepszy i do którego są części tuningowe

Djbenek?.. Slepy czy coś przeczytaj mojego ostatniego posta i co jest napisane w ostatniej linijce?.. O bozee Powiem ci jeszcze raz.. Z TYCH TO BIERZ MATRIXA!! BO SA DO NIEGO CZESCI TUNINGOWE A i kolego to powinieneś pouczyć się trochę ortografi

[quote=“poluki”]

BryanNitro napisał:

Djbenek nie kupuj nic chińskiego, azjatyckiego itp.

Poluki napisać: :shock: Racja. Nikomu nie polecamy Yamahy, Suzuki ani Hondy :shock: Nie nie… Chodziło mi o chińskie, azjatyckie, tajwańskie skutery. Wiem, że Japonia blisko, ale chyba każdy wie, że Japońskie są najlepsze i ich nie miałem na myśli wręcz przeciwnie bardzo je polecam. Djbenek jak już upierasz się przy chinolu to Keeway. Zależy jeszcze jaki model. Ja bym Ci radzić Keeway Hurricane, albo Keeway F-act. Ale mówię Ci nie kupuj chinola weź markową używkę. Dużo lepszy ten Aerox ( na którego linka dałeś) niż chinol. Pozdro

Ja wiem :slight_smile: Nie miałem na celu, żebyś poczuł się głupio tylko tak napisałem. Ktoś napisał, że poleca matrixa ale matrix kosztuje 5 k. O ile dobrze pamiętam to 4500 kosztuje F-act, 4100 RY-8 a 3300 Hurricane. Jeżeli chcesz keeway’a to poleciłbym raczej RY-8. To samo co F-act a w innej obudowie. Tańszy i w kieszeni zostanie kasa na Tecnigasa Next-R albo jakieś lusterka, manetki i inne pierdołki.

poluki- Djbenek napisal iles tam sqterow do wyboru… byl tam tez MATRIX… to powiedzialem z Matrix bd najlepszy z tych wszystkich. No a sluchaj… ja to polecam japonce… ja mam Honde i nie nazekam… leci 75km/h;D Spoko:) Jezeli chcesz zobaczyc i kupić moja Honde to napisz na gg-7526676

Chyba niepotrzebnie to pisałem. Ja też polecam japończyki i wiem, że jeżdżą i właściciele są z nich zadowoleni. Napisałem tak, żeby zwrócić uwagę, że Bryan niedokładnie napisał to o co mu chodzi czyli, że nie poleca chińczyków i tajwańczyków. Dlatego myślę, że cięgnięcie tego co napisałem można zakończyć . Naprawdę nie wolałbyś takiego roxika? ROX

no to mam brać keewaya ??? zipp i Cpi odpada???

Po raz kolejny mówię Ci WE? ROXA!!! Ale jeśli nadal upierasz się przy chinolu no to Keeway. Tylko jaki chcesz model?

czyli zipp i CPI odpada??/ z KEEWAY F-ACT lub MATRIX RY-8 kondzio94 pokaz foty swojej hondy

No raczej Keeway to najlepszy chińczyk więc tamte dwa odpadają… weź Keeway F-act. A jakiegoś markowego, ale używanego już na pewno nie kupisz

zastanawiam się jakby się trafiła jakaś okazja to bym kupił

Dobra… Masz parę linków na Aeroxy z Twojego województwa: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M819360 http://www.moto.allegro.pl/item382831555_yamaha_aerox_piekna_sprawdz_szybki.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M825639 tylko ten niezarejestrowany http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5545437 A może taka Aprillia Sr 50?? http://www.moto.allegro.pl/item385332674_super_skuter_aprilia_sr_50_07_r_tanio_ideal_polec.html Tylko musiał byś dołożyć trochę kaski, żeby zarejestrować, ale 2007 rok za takie pieniądze? i to nie chinol tylko porządny markowy skuter. Przejedź się i je obejrzyj przecież wszystkie z Twojego województwa niektóre nawet z twojego miasta.

Poluki- ty napisales ze ten ROX na dole… w ogóle się nie oplaca;/ bo to 00rok…,malowany, moim zdaniem nie realny przebieg 6,5tys no bo ogladalem go bo jest z mojego miasta;) … i jak chcesz Djbenek to zagadaj do DENISA i on ma roxa 06r 2500tys przebiegu i wiem ze chce za niego chyba z 5200;D czy cos… a to zarabista cena… wiec cos tam moze utargujesz:)