Nowy skuter

BryanNitro napisał:

Wino ma racje... Po co się nas pytasz wszyscy Ci radzą, żebyś brał używany, ale markowy skuter, a Ty dalej upierasz się przy chińczyku więc po co pytasz się o zdanie? Dałem Ci chyba 10 linków jak nie więcej... Tak to jest ludzie kupują chińczyki, bo są ładne... Dla mnie jedyny nawet fajny chińczyk to Keeway Hurricane. Djbenek zdecyduj się w końcu na jakiś skuter i go kup, bo już wakacje, a Ty się rozczulasz... Jakbym miał 4500zł na wydanie to na drugi dzień już bym kupić Roxa, albo coś w tym stylu, a Ty się pieścisz jak za przeproszeniem baba. Sory, że się tak uniosąem, ale taka jest prawda. weź Keeway F-act, albo ry8 bo to chyba jedno i to samo i będzie ok. Pozdro

skuter już wybrałem

Aha nie wiedziałem… To sory myślałem, że się guzdrzesz jeszcze.I jaki w końcu bierzesz?

Keeway RY 8 z alarmem i odpalaniem z pilota

Omg odpalanie na pilota to wiocha moim zdaniem Co to wnosi do tematu ?? Spamik się rodzi warniczek dla nauki Hokster cos nie tak zapraszam na prywatne wiadomość

poluki czyli każda cześć która pasuje do F-act będzie pasować do RY 8 chodzi mi o części silnikowe i elektroniki

Będą ci pasowały z mechaniki ale już z optyki nie wszystkie typu lampa przednia :stuck_out_tongue: