Jerry, Jerry, to chwal się, bo na razie to wiemy, że ma tempomat :)
I wygodną kanapę...
I kocyk nowy :)
Wreszcie po miesiącu udało mi się zamówić rolki 15g, już jadą do mnie i się zobaczy czy będą oczekiwanym kompromisem:)
Hi hi
Bedzie niespodzianka jak przyjade pierwszy raz. Powiem tylko, ze ma cos wspolnego z maszyna Raven'a, ale nie marke.
Dobra - zmiana tematu, umawiajcie sie na jakies kulanko :-)
Czyżby kraj pochodzenia? Nie powiem, byłbym zaskoczony:):):)
Po prostu jest biały a Ty się doszukujesz zaraz korzeni :)
Witam skuterowcow,wiem,ze troche nie na temat ale mam do was jedno pytanko:spotkał sie ktos z w miare tanim i dobrym kaskiem z wbudowanymi sluchawkami i mikrofonem?
Byłbym wdzieczny za pomoc jesli ktos ma informacje na ten temat...
Pozdrawiam.
Swoja droga kozystal ktos z takiego kasku? Moze ktos wyrazic swoja opinie na ten temat?..
Kask znalazlem-firmy naxa,zamkniety 430zl ; otwarty 380...
Kup sobie zwykły zestaw bezprzewodowy typu Twins i nie kombinuj :)
Jakoś tak spoglądam na te forum i smutno jakoś smęty jakieś żadnych podroży i wojaży??
Będę dzisiaj na Pl. Konstytucji o 21:00, jak chcemy gdzieś pojeździć, pogadać, to zapraszam. Dawid narzędzia Ci przywiozę.
Nie odpisze na forum, gdyż nie mam internetu od tygodnia, i nie będę miał prawdopodobnie przez najbliższe 2 tygodnie. Jeba*a tepsa zepsuła sprawę przejścia z orange free dom do neostrady. Jak coś to jestem na tel.: 66 77 55 170
A oto mój filmik z kamery:
http://www.youtube.com/watch?v=F4UZelZJtm0&feature=youtu.be
Już niedługo w Polsce:
http://www.youtube.com/watch?v=RHz8jqrUQok
Mam wielką ochotę jutro wieczorem pokulać po mieście , ok 20-tej miejsce startu obojętne pełny spontan są chętni???
KENIO napisał:
Mam wielką ochotę jutro wieczorem pokulać po mieście , ok 20-tej miejsce startu obojętne pełny spontan są chętni???
Wpadnij dzisiaj pod Club 66 na Prymasa o 22.30.
Coś widzę, że temat ucichł bóg wie czemu. Może jakieś spotkanko jutro? Znudziły mi się już samotne wycieczki na Cargo. - Owszem zarąbiście tam jest - Wczoraj startował ogromny samolot UPS'a wyglądający jak 2 boeingi. Było na co popatrzeć.
Kula się ktoś dzisiaj gdzieś po coś? :)
Pytałeś Młody, dlaczego temat umarł, to już masz odpowiedź :)
Ktoś chętny na dzisiaj?