Nocne kulanie po Warszawie.

Jakieś jazdy dzisiaj? Chętnie bym pośmigał, po drugie muszę oddać Dawidowi klucze. Tylko niech pięćdziesiątki się nie dziwią, że ich będzie wyprzedzał hłam F16 :P

Maxell, pzegonimy gdzieś towarzystwo po Wawie?

Ja bym się dziś chętnie bujnął tylko tak nie za późno, żeby jutro rano do roboty wstać. Może 19.30 - 20.00 na Placu?

Jak dla mnie z wcześnie, preferowałbym okolice 22.00.

Czekamy na wypowiedź prezesa kulania Warszawskiego.

Prezes:) Śpisz? :):):)

Ja dzisiaj nie jeżdżę, w ogóle chyba na cały tydzień zawieszam działalność :)

To chodźcie sami gdzieś pojeździmy po Warszawie, nudzi mi się strasznieee. A Dawid? Jeździsz? Może jakaś wycieczka np. do Jeruzala, lub nawet do jakiegoś McDonald'a?

No skuterowcy,my juz dotarlismy do wawy.Co do odmachiwania to jechalismy terqz wlasnie expresowka ktora prowadzi do wislostrady i musze przyznac ,ze prawie wszyscy mi odachiwali :-)
Co do dzisiejszego przejazdu po warszawce to jak stoi sprawa? Bo widze,ze jest "niespojnosc wypowiedzi" :-)
Net mam tylko w komorce wiec nie bede mogl byc caly czas...niestety.
Czekamy z kobieta na konkretna godzine spotaknia i miejsce.Szczerze to moze w okolicach 21:30-22:00 .?Pozdrowienia.

Moze zrobimy tak:my byli bysmy kolo kolumny zygmunta ,naprzeciw restauracji:Zapiecek. I czekali bysmy od mniej wiecej 22(moze ciut przed bedziemy) do 22:30. Co reszta na taka propozycje? Bylbym wielce zobowiazany,jakby ktos chcial nam pokazac fajne miejsca wieczorowa pora w Warszawie. :-)
Pozdrawiam i czekam.. :-)

No szkoda, trochę zły dzień sobie wybraliście :)

Dlaczego? W koncu weekend.. No moze koncowka,ale co tam :-) raz nie zawsze :-)
Stoimy juz pod kolumna,czarna gilera na poznanskich blachach..

Ja jestem chętny, jednak nie znam takich "zarąbistych" miejsc po za Cargo, i fontannami. Jak by się jeszcze Dawid, Piotrek, Raven przyłączyli to były by fajne wycieczki. ;)

Zły dla mnie :)
No dobra, może ktoś wpadnie :)

Jerry_R napisał:

Dokladnie, z 50'ek to 1 na 10 odmacha, zreszta spora grupa to po prostu rozwozacy pizze.
Do tej grupy niestety zaliczyc trzeba tez Vespiarzy, Ci czasem odmachuja, ot, tak od niechcenia. W ogole zdziwieni sa, jak ktos im pomacha.
Lemonek

Vespiarze to same buraki w gejowskich garniturkach i klapeczkach i tyle zaobserwowałem

A więc chłopaki jak sprawa wygląda?

Ano tak wygląda, że pewnie sam pojedziesz :)
Dla mnie to sporo za wcześnie, a i za późno trochę przeczytalem wszystko

ja odpadam.Dopiero wróciłem z tego posranego Radomia.Może jutro

Dawidsuper8 napisał:

ja odpadam.Dopiero wróciłem z tego posranego Radomia.Może jutro

Radom jest fajny, i ma pomnik Kaczora :)

To walcie odrazu tu,kolo kolumny,stoje tuz za ostatnia taksowka.maxell raz nie zawsze,obiecuje,ze jak bedziesz w poznaniu to oprowadze Cie wszedzie w nocy,nawet w tygodniu:-)