Hanita napisał:
Dawid jestem ciekawa takiej wyprawy więc dajmy na luz: może ?
Pewnie że możemy zgrać się w innym terminie. To w ten weekend bryknę do koleżanki do Krynicy Zdrój i trochę auto przegonie bo stoi na parkingu cały obkupciany
Hanita napisał:
Dawid jestem ciekawa takiej wyprawy więc dajmy na luz: może ?
Pewnie że możemy zgrać się w innym terminie. To w ten weekend bryknę do koleżanki do Krynicy Zdrój i trochę auto przegonie bo stoi na parkingu cały obkupciany
Ale to raczej odnosi się do osobników po 40-tce, przeżywających druga młodość (lub kryzys wieku średniego - podobne objawy) :):):)
gdzie ja do 40-stki :) jeszcze kupę czasu :) ale kamizelki możemy sobie zrobić :)
gang dzikich wieprzy.... hmmm a ja? jakie określenie osobnika żeńskiego przy wieprzach? buahahahahaha pozdrowienia dla żony Ravena :) i dobrej nocy :) dla wszystkich
Hanita napisał:
gang dzikich wieprzy.... hmmm a ja? jakie określenie osobnika żeńskiego przy wieprzach? buahahahahaha pozdrowienia dla żony Ravena :) i dobrej nocy :) dla wszystkich
Sądzę, że akurat tego nie chciałabyś usłyszeć:):):)
Raven, czy mijaliśmy się dzisiaj na skrzyżowaniu koło biedronki na drodze na Jazgarzewszczyznę?
Raczej nie, w samym Piasecznie jeździ z 5 Downtown'ów:)
A to Młody Wiesiek w Czechach :)
http://www.cda.pl/video/92881e6/Skuter-z-piekla-rodem
Filip, masz jakieś konkretne plany co do plenerów? :)
A na coś się ustawiacie?
Na plenery :)
Moja niesamowita umiejętność dedukcji pozwoliła pozyskać tą wiedzę o post wcześniej drogi Watsonie:) Bardziej zainteresowało by mnie umiejscowienie tego w czasie:)
:))
Pierwsza opcja była na dzisiaj, potem pojawiła się na jutro. A teraz Filip się nie odzywa i sam już nie wiem :)
Tak jak kiedyś rozmawialiśmy, podjechałbym do Wilanowa. Następnie wrócił pod most co go nam wyłączyli :)
Wilanów...mógł by być, tylko w nocy to raczej się na teren nie dostaniesz :)
Na teren na pewno nie wpuszczą. Ciekawi mnie kościół oraz pałac. Kiedyś można było do niego podejść bez problemu. Ciekaw jestem czy świątynia opatrzności jest już podświetlana
No dobra, to możemy spróbować nawet dzisiaj, bo jednak się wyrobiłem :)
A ten most to kiszka, byłem potem jeszcze klika razy ale nic ciekawego w sumie.
Chyba, że zrobisz coś w tym stylu
chodziło mi o widok Starego Miasta z poziomu wody
To co o 21.30 na placu?
W sumie opcja "jutro" wygladała ciekawiej:)