No dobra, lecę do Pruszkowa, będę później :)
ja w innej tu sprawie - pan magik majster powiedział, że łożyska do wymiany dotyczy to chyba tego koła przedniego czyli piszczenia a co do szurania w silniku na razie się nie wypowiedział. Tak więc może uda mi się jutro wykroić trochę czasu i odebrać Frygę wszak Siedlce czwartek i piątek w planie i fotki z drogi :)
tak tylko piszę bo wiem, że Maxell cytuję autora: się nie zna nie umie nie potrafi :) najgorsze , że nie chce :)i jeszcze raz dzięki Dawid za chęć pomocy zakupu rolek :)
Maxell widziałeś ustawkę grupy maz. z grupą śl.???
Dawid a ty się nie wybierasz do Sielpi 26 lipca?
nie a co ja zrobiłem?? A Ty się wybierasz??
jak to co zrobiłeś? ten temat jest wałkowany od miesiąca jak tu jestem. Ja się nie wybieram imieniny obchodzę na miejscu :)
ja nie planuje przybycia :)
a szkoda :)
Hanita napisał:
ja w innej tu sprawie - pan magik majster powiedział, że łożyska do wymiany dotyczy to chyba tego koła przedniego czyli piszczenia a co do szurania w silniku na razie się nie wypowiedział. Tak więc może uda mi się jutro wykroić trochę czasu i odebrać Frygę wszak Siedlce czwartek i piątek w planie i fotki z drogi :)
tak tylko piszę bo wiem, że Maxell cytuję autora: się nie zna nie umie nie potrafi :) najgorsze , że nie chce :)i jeszcze raz dzięki Dawid za chęć pomocy zakupu rolek :)
No widzisz, masz zdolnego mechaniora, który Ci wszystko pięknie naprawi. Ja łożyska bym Ci nie wymienił, zaworów nie ustawił itd :)
A tak, zrobi, naprawi, wymieni...i będziesz śmigać.
Dawidsuper8 napisał:
Maxell widziałeś ustawkę grupy maz. z grupą śl.???
Widziałem, ale nie identyfikuję się ani z mazowiecką ani ze śląską, więc nie wybieram się i nie widzę najmniejszego powodu, żeby tam być :)
Maxell co innego mechanik i grube roboty przy skuterze a co innego pomoc tak na już na cito, wsparcie informacyjne czy ustawienie czy sprawdzenie różnych pierdół... a Ty z grubej rury nie umiem nie potrafię nie mogę nie chce. W wolnym kraju żyjemy i przyjęłam to do wiadomości ale pozostaje nieodparte wrażenie, że to jakaś schizofrenia :)
ale może chcesz o tym porozmawiać - kozetkę przyszykuję wysłucham :))))
Teraz powinienem zrobić tak ja Ty, strzelić focha.
o bosze a teraz za co?
poczytaj w jakim kontekście się "wymówiłeś" od wszelkiej pomocy :) zresztą czy to warto kruszyć kopie - jest oki. Zresztą wierzę że jak będzie potrzebna pomoc informacja to się złamiesz i pomożesz :)
Moja pomoc dla Ciebie, z resztą nie tylko, wyklucza się z jednego podstawowego powodu, że ja jestem bardziej dyspozycyjny do południa.
Wtedy wszyscy pracują a schizole mają wolne :)
aleś drażliwy - sytuacja dla mnie jest schizofreniczna nie Ty. No cóż z Tobą trzeba delikatnie :)))Dobra już nic nie piszę bo znowu będzie groźba focha :)
A tak w innym temacie, dalej utrzymuje wypad na dzialke w kilka skuterow :-) 70km od Wawy :-)
Dawidsuper8 napisał:
A tak w innym temacie, dalej utrzymuje wypad na dzialke w kilka skuterow :-) 70km od Wawy :-)
A ja dalej jestem na liście chętnych :)
A ja dalej myślę :)
Może jest ktoś chętny do pokulania się po Wawie / wypicia kawy? Start - za około godzinkę z Pragi Płn. Muszę odebrać książkę z okolic kina Femina, a potem pozwiedzać sklepy Makro w Warszawie - te na Młocinach na początek, a jak tam nie będzie tego co szukam to zapuszczę się AŻ na Jerozolimskie - tak daleko od domu Junkers jeszcze nie był ;-)