A to jest moje Kymco tak jak wam mówiłem zaraz po kupnie z lusterkami i manetkami ala na chrom to ja srom:
Taki plastikowy chrom...to juz lepiej to co masz :)
no wiesz co:( lewe lusterko samo opadało a żeby dodać gazu musiałem ściskać manetkę ala chrom żeby dodać gazu bo tak to kulki nakładka się kręciła
Zdecydowanie lepiej wygląda z tym co masz teraz, chociaż nad tymi manetkami to ja bym jeszcze popracował :)
to zapraszam, dziś jest dzień otwarty możesz nad nimi popracować.Dla mnie to ma jeździć a nie wyglądać :P
Coś? Dzisiaj?
Właśnie, może by wcześniej zacząć?
Na "wcześniej" to chyba nikt się nie wyrobi:)
Raven napisał:
Coś? Dzisiaj?
Cały dzień wisiało pytanie czy ktoś coś na dzisiaj planuje :)
Ja właśnie wróciłem, polatałem po okolicy, nad Zegrzem trochę (straszne tłumy dzisiaj bo spory wiatr i dużo żaglówek i innych pływających napędzanych wiatrem).
I tak sobie jeździłem i...zupełnie nic nie czułem. Żadnej radochy z jazdy, nic. Jak Jaś Fasola na kolejce górskiej :)
Stałeś się nieczuły, albo nie umiesz już tak samotnie.....
Wypaliłem się :)
To trzeba było tyle nie jarać:)
ja jestem chetny na pokrecenie sie po Centrum tak do 23 Jezeli ktos chetny to przed 21 na placu gdyby coś
Ja to chyba skoczę na krotki wypad po fajki, może zrobię kółko po ursynowie, zagrzeję sprzęt i wracam.
Ja na pewno nie przyjadę.
Mi już żona znalazła cel - Tesco:)
no to więc niech każdy znajdzie coś dla siebie
Ja to chyba już na dobre skończę z jazdą rekreacyjną :)
maxell napisał:
Ja to chyba już na dobre skończę z jazdą rekreacyjną :)
złapałeś doła? co się dzieje ? skąd takie postanowienia? taka pokuta dziś od księdza? :)
W kościele ostatnio byłem na chrzcinach córki (12 lat temu), więc odpada pokuta :)
Po prostu chyba się stary zrobiłem :)