Nocne kulanie po Warszawie.

no u mnie nie dało się wyjść tuż po 21 :( nic to :) kasa bajońska została w kieszeni :)))

Ze smutku kasę wydałem na papierosy i piwo, teraz ponownie muszę uzbierać ;)

no to kicha Maxell Cię nie weźmie :( kurna nic to pożyczę Ci wszak zaspokojenie ciekawości najważniejsze :)

A ja z Ravenem dotarliśmy na czas, postaliśmy w bramie i odrót do domu :)
I znowu cały misterny plan w p*****

Choćbym miał sprzedać nerkę, muszę dowiedzieć się na co miało pójść te 20 słociszy :)

Filippo73 napisał:

Choćbym miał sprzedać nerkę, muszę dowiedzieć się na co miało pójść te 20 słociszy :)

A Raven podobno Cię mijał ale nie miał pewności czy to Ty. Czekaliśmy ale poległeś :)

misterny ? buahahahahaha a pogoda? na nią nie masz wpływu :)
Filip spoko bez sprzedaży nerki też wyciągniemy z niego ten plan inwestycyjny zakrojony na szeroką skalę :)))

Ale plan dostępny jest tylko w piątki i soboty :)

Właśnie wydawało mi się, że to mógł być Raven. Jak minął mnie biały bolid nawet przyspieszyłem, ale światła mnie zatrzymały, a następnie deszcz.
Mam jeszcze jednego zaskórniaka, bzyk zatankowany, więc czekam na znak sygnał :)

Psia kość, czyli będzie trzeba czekać do przyszłego tygodnia

Filippo73 napisał:

Psia kość, czyli będzie trzeba czekać do przyszłego tygodnia

No niestety, ale mam nadzieję, że pogoda dopisze następnym razem :)
Ale jakby ktoś coś wcześniej wymyślił to ja jestem otwarty na propozycje.

za tydzień to ja śmigam do Siedlec:)

Ale chyba nie Fiddlem :)

a czemu nie? nie wierzysz w nas? :)))

moja prądnica jest cacy :)

Mam pomysł, niestety na poniedziałek. Można kupić flary i wybrać się nad Wisłę. Takie nocne spotkanie, tylko przydałoby się by było kilka osób. Woda nocą wygląda co najmniej tajemniczo, a do tego mroczne światło płomieni :)

To proszę mi zrobić na trasie dokumentację fotograficzną bo nie uwierzę :)

maxell napisał:

To proszę mi zrobić na trasie dokumentację fotograficzną bo nie uwierzę :)

masz jak w banku :)

Filip nie wiedziałam, że w tobie siedzi dusza...hmmm mroczna czy romantyka?

Filippo73 napisał:

Mam pomysł, niestety na poniedziałek. Można kupić flary i wybrać się nad Wisłę. Takie nocne spotkanie, tylko przydałoby się by było kilka osób. Woda nocą wygląda co najmniej tajemniczo, a do tego mroczne światło płomieni :)

Ale masz na myśli flary takie ostrzegawcze czy bardziej petardy i sztuczne ognie?
Pytam, bo policja nad wodą w nocy też wygląda tajemniczo :)