Ja to myślę, że wcześniej jak w środę to nie wyskoczę, bo ciągle pada.
Deszcz już chyba padał nie będzie, więc jakby ktoś miał ochotę się powłóczyć, czekam na Placu Konstytucji o 23.00.
W tygodniu o tej porze może nie być wielu chętnych. Ja piszę się dopiero na piątek.
No wiem, ale może akurat :)
A masz jakieś plany związane z czasem? Do której planujesz buszować po mieście?
Do której będziesz mógł i chciał, ja to z reguły długo, do rana nawet mi się czasem zdarza :)
Maxell spać nie może albo jeździ na wodę :)
i już się wylogowuję, żeby bęcków nie dostać - miłego włóczenia się :)
Na LPG :)
Do rana to chyba nie dam rady, ale tak na godzinkę, albo półtorej to się przyłączę
Nie ma problemu, będziesz ile będziesz chciał :)
Czekam na Placu. Czarny Kymco GD.
No to wyruszam. Powinienem być na czas, ale jadę z Piaseczna
maxell napisał:
Warszawa jest ładna, ale tylko w nocy.
Nie, ale nawet jakbym się położył to nikt by nie zauważył :)
Więcej fotek w mojej galerii :)
Wracając do galerii to może wiecie czemu w mojej galerii nie mogę otworzyć części z moich zdjęć?
Ja na co dzień najeżdżę się, że jeżdżenie dla sztuki mnie nie ciągnie. Ale rozumiem ludzi. Ponad dwie dekady temu jak miałem MZ ETZ 250 bardzo lubiłem po nocy jeździć po Warszawie.
Dzięki kolego Filippo73 za jazdę :)
Ja właśnie wróciłem.
Polecam się jakby co :)
Również dziękuję, jazda była cudowna i bardzo pouczająca. Jest to niesamowite, jak miejsca zapamiętane z dzieciństwa zmieniły się.
Następnym razem, a mam nadzieję, że takich będzie jeszcze wiele, zabieram aparat.
Jeszcze raz dziękuję koledze Maxellowi i polecam wszystkim :)
Cos w tym jest - ja nieraz rowniez odwiedzalem na skuterze okolice zapamietane "z dziecinstwa" :-)
maxell będziesz jeździł w niedzielę? Chętnie bym pojeździł.
Wiesz co, dzisiaj Ci nie powiem, bo mam problem ze skuterem. Jutro jadę z reklamacją. Jak zrobią na czas to nie wykluczone, że tak.
Co się sypnęło? Obyś naprawił, bo w Sobotę jedziemy na Puławy ^^ :)