"Ale, że niby kto
gwałci?" Ten co rymami farci.;-)
Dobre, dobre :))
Ale to nie zmienia faktu, że sobie grabisz :)
Dobra sory bo jeszcze mi zrobicie wiast na chate:-)
Żeby nie było ci smutno:)
Raz gdy odbiła mu palma,
Kupił se Raven Downtown'a.
Wszyscy myślą - bogaty,
A on płaci za niego raty.
Z tym grabieniem to do Ravena było :)
A jak pojedziemy kiedyś w trasę i strzeli Ci pasek za 700 zł to Cię zostawię z tym KYMCO w polu, zobaczysz :)
Twój Dink będzie miał wtedy towarzystwo:)
A miał być na jeden sezon, a kosztuje mnie już tyle, że jakbym dołożył to może coś docelowego bym miał :)
A tak, to tylko działa w ten sposób, że tracę zaufanie do marki. I mówię tu o dostępności części zamiennych. Ale tak jest jak kupuje się coś co nigdy w polskich salonach nie stało.
No dobra, jestem dobrej myśli :)
Coś w tym jest:)
Teraz zaczynam rozumieć tych co boją się SYM'a.
Niby marka dobra, a jak coś walnie konkretnego to pozamiatane.
Burgman jest jaki jest ale chociaż części wszędzie pełno. Nowe, używane, jakie chce.
Pierwszy plan zawsze jest najlepszy :)
Jakby był model nie sprzedawany w Polsce to byś teraz narzekał na Suzuki:) Co do Syma się zgadzam.
Myślę, że mimo wszystko nie. Sporo się tego sprowadza, całych, na części i zawsze coś bym dopasował. A tu nawet używanych do 250 trudno dostać, do 50-tki, czy 125-tki jeszcze prędzej, a tu kicha.
Na dzień dzisiejszy Suzuki Burgman AN400 K7 lub K8, tak to widzę :)
To tylko dobrze przemyśl kwotę na zakup, bo to że jest dużo cześci nie oznacza, że trzeba ich dużo kupować:)
Kupię od razu dwa, w hurcie będzie taniej :)
A jak mi się ten skopsa jeszcze ze dwa razy w tym sezonie to chyba zostanie u mnie na dłużej żeby się zwrócił :)
A do Burgmana założe radio i będę słuchał tego :)
http://www.youtube.com/watch?v=GcCMSBZ0SwY
Mnie zaczął męczyć ten xciting 400-tka, tak na przyszły rok, ale musiałbym wziąć dobrą kasę za downtown'a. Obawiam się jednak, że to będzie jednak bardziej odległy plan.
Nie kupuj Xciting'a, dobrze Ci radzę :)
O nim nikt nie śpiewał :)
Lepiej Yamahę 400 sobie kup.
Ale prądnicę to mi piękną wsadzili. Ładowanie na światłach 14,2V lepiej od nowej. Aku wyjąłem do ładowania na noc, a on pełny :)
Ja tam jeszcze lubię Kymco:)
Raven napisał:
Ja tam jeszcze lubię Kymco:)
Jak bym kupił nówkę i do tego białą to pewnie też bym lubił :)
maxell napisał:
Ale prądnicę to mi piękną wsadzili. Ładowanie na światłach 14,2V lepiej od nowej. Aku wyjąłem do ładowania na noc, a on pełny :)
Jeszcze polubisz swoją maszynkę:)