o to grzej rolki i na 20 na pl. konstytucji :)
Tak też planuję. Jeszcze tylko wizyta w Auchanie, by kupić kamizelkę i do zobaczenia, mam nadzieję :)
Filippo Ty z Piaseczna ? Bo ja też (dokładnie Żabieniec) :p przestało padać, motor złożyłem do końca. Nie gwarantuję że będę bo się wszystko zdarzyć może. Ale najprawdopodobniej z HugoBossem przyjedziemy.
Tak jest, z Piaseczna, tylko jak widzę z drugiej strony. Nieopodal Jazgarzewszczyzny.
pewnie okolice Orężnej.
Dokładnie. Między Orężną, a Pomorską. Dokładnie - pod koniec Pomorskiej.
Zaczęło mżyć. Biorę kurtkę narciarską i jadę po kamizelkę :)
Kurde tak chciałam dzisiaj pojechać a tu lipa. Się pochorowałam i bałabym się utraty równowagi :/ Miłego świecenia życzę wszystkim co się wybierają
inzynierka napisał:
Kurde tak chciałam dzisiaj pojechać a tu lipa.
Masz szansę za rok, albo na innej imprezie :)
no i? wystarczyło że byłam na basenie i nie czarowałam - wychodzę i pada. A teraz w sumie na Skoroszach nie pada.hmmm może jednak się uda ?
Ja wychodzę, jestem ubrany w ciuchy przeciwdeszczowy więc może lać cały wieczór (choć lepiej by było sucho :). Do zobaczyska.
Poczekajcie na tym pl.Konstytucji bo na 20:00 nie zdazymy
Oj wszedłem na forum i nie załapałem się ;/
Ludzie, no ja nie wiem, walnijcie smsa czasami chociaz, a wchodze na forum i sie dowiaduje. Macie mok telefon przeciez.
Zaraz ruszamy spod PKP Stadion :)
no ja już w domku przy herbatce - wróciłam, bardzo się cieszę, że brałam udział w tej imprezie. Wolniutki przejazd ale fajnie tak jechać przez centrum Warszawy na czerwonym świetle w tak dłuuuuuuugiej kolumnie motorów i skuterów. co prawda bałam się, że zgubią te 50 bo 4/5 to były motory, ale załapałam się na czub tam gdzie majestatycznie sunęły Vespy ze dwie Fiddelki i inne takie retro.
No cóż fajna sprawa - pierwsza tego typu w Warszawie - ma byc to cyklicznie co rok. :)
no i fajnie było poznać w realu ludzi z forum może uda mi się dopasować twarze do nicków. Pozdrawiam
Dzięki wielkie wszystkim za przejażdżkę.
A my w tesco na Kabatach :P
A jutro wszyscy oglądamy się na TVN Turbo w Raporcie Turbo o godzinie 18 i powtórka 19:20. :)
Dzięki za wspólny wypad:)
Dzięki wszystkim co przyjechali :)
Na dole kilka fotek zrobionych od niechcenia w sumie :)
Fotki byle jakie, ale tak to jest jak robi się *z ręki* po ciemaku byle jakim aparatem :)
Film się robi, więc albo będzie późno w nocy, albo jutro.