U mnie ten tydzień odpada, w przyszłym ma być śnieg, tak że chyba dopiero jak się sytuacja wyklaruje z pogodą na dobre.
śnieg ma być wg prognozy TVN /Onet a im sie wybitnie nędznie sprawdza
Toros zrobiony, na dotarciu, jedzie 80km/h, jestem w trakcie regulacji gaźnika metodą prób i błędów. Może jutro? Ma być w ciągu dnia 15*C, w nocy pewnie z 8 :P
w nocy będzie 2-3 stopnie a odczuwalnie poniżej zera.
Jutro pod wieczór, czyli po 20.00 mogę pośmigać. O tej godzinie z pracy na wawrzyszewie wychodzę, więc w chwilę jestem w centrum.
Odkopie ten temacik. Jutro piękna pogoda - lepsza niż dzisiaj, noc też ma pięknie wyglądać. Panowie, i Panie, ktoś by mógł jutro "śmigać" nocą, lub w ciągu dnia? Jak stoicie ze sprzętami? Maxell - Coś tam waliło Ci się z prądnicą w Kymco - naprawiłeś? :P
Ja chętnie pojeżdżę w towarzystwie w dzień i wieczorem, tylko jeszcze nie wiem czy będę mógł ;) Jest jakiś konkretny kierunek? Ktoś jeszcze by się zabrał?
<edit>
jeśli chodzi o pogodę to najlepszym serwisem jest pogodynka.pl mówił mi kiedyś meteorolog że strona jest prowadzona przez IMGW. Realnie prognoza sprawdza się na max 3 dni. Prognozy długoterminowe to czysta loteria i są to raczej symulacje ;)
Ogólnie to zawsze spotykaliśmy się na Placu Konstytucji, plany były różne :P
Mam nadzieję, że jutro uda mi się poskładać mojego bzyka i wkrótce dołączę do was
Czyli co? są chętni na dzisiaj?
Niestety, jeszcze nie złożyłem bzyka, ale postępy są.
Może nie oberwę po uszach jak ostatnio kiedy pozwoliłem sobie napisać ze trzy zdania w dobrej wierze na tym wątku.
Dziś faktycznie pogoda była super. Z moim kolegą z którym jeździliśmy przed 20 laty na MZ-tkach wypuściliśmy się na małą przejażdżkę. Z Warszawy trasą 637 przez Stanisławów, Liw, Węgrów do trasy 627. Celem było Muzeum Obozu w Treblince. A stamtąd przez Ostrów Mazowiecką do trasy 8 i do Warszawy. W planach był Jeruzal, ale zbrakło czasu. W sumie w godzinach 11:00- 16:30 ze zwiedzaniem Obozu i przystankiem ok 30 min w Zamku Liw i dwoma przystankami na stacjach benzynowych stuknęło prawie 300 km.
Ktoś jeszcze tu żyje? Jeździ? Coś się dzieje w ogóle? :)
O oo oo! oo o oo ooooo Któż tu napisał. Nie możliwe.
A czemu? Przecież jestem tu cały czas :)
Ten tydzien mam wyjety, ale nastepny - mysle, ze polatamy ;)
Witam.
Czy ten dział żyje jeszcze?? Maxell,Raven???
Ja jestem cały czas :)
też jestem i nawet chętna ale rozwijam do 35-40km/h i nie chce ciążyć
chętna?
ja w robocie siedzę.
24, 25, 28, 29 czerwca mam zajęty. Lipiec jeszcze nie ustalony.