Niewiarygodne Historie UFO - ( UFO76PL :-)

W razie wojny mam duży dynamometryczny (do składania). Garażu swego nadal nie polecam, woda po kostki :-(((

eadem napisał:

Ją właśnie mam.

A jesteś w stanie pożyczyć to narzędzie?;-)

UFO76PL napisał:

eadem napisał:
Ją właśnie mam.

tak

Fajnie:-) Będę się zatem odzywał! Muszę teraz jakieś diengi przekierować przede wszystkim na wariator. Z tego co wiem to przeciwtalerz jest stalowy i mniej podatny na wycieranie więc tu chyba luz. Sprzęgło postaram się rozebrać, wyczyścić i nasmarować co trzeba. Okładziny przetrę papierem ściernym i to samo zrobię wewnątrz dzwonu. Jak nie pomoże to trzeba będzie wymienić. Ważne że plan już jest:-)

Sprzęgła w rozumieniu szczęki z korektorem - bez klucza (lub nasadki) o kosmicznym rozmiarze - nie rozkręcisz. No i pokrętła z dłuuuugim ramieniem potrzeba bo to jest fabrycznie dokręcane chyba na min 150Nm. Mam taki zestaw nasadowych z przejściówką do wsadzenia na typowe klucze 1/2". Własność Wombata więc jak się zgodzi to pożyczę ;)

sie zgadzam. a jak bedzie oddawał to dostanie jeszcze workiem na siedzenie
nakrętka na sprzęgle

to jest 34 chyba

Ja pier.. Mikołajki :-)))

Normalnie nie wiem co napisać:-) Był problem i nagle nie ma problemu. To miłe!:-)

eadem napisał:

UFO76PL napisał:

eadem napisał:
Ją właśnie mam.

tak

No nie wiem... ja tam bym się zastanowiła... a jeśli w rękach Ufo to będzie NARZĘDZIE ZBRODNI ?! ;)))
Eadem, Wombat... pójdziecie siedzieć za współudział! ;)))

Ekm, Bea... już po dobranocce a ty jeszcze na forum? ;p

No popatrz ... wpadłam na forum, żeby bajki poczytać i ...zasnęłam! ;)))
Miłego dnia! :)))

eadem - Mam jutro wolny dzień i mógłbym podjechać po te kluczyki:-) Daj znać czy jesteś na miejscu i czy masz czas. Może zrobię od razu jutro przegląd i sprawdzę co i jak z tym napędem.

Jutro może być ciężko. Możliwe że między 13-14, to jedyna opcja tego dnia u mnie. Dam znać.

ok:)

eadem - Moze jutro?:)

Można spróbować.
EDIT: jutro jestem cały dzień za wawą. Właśnie się dowiedziałem.

Jestem do czwartku na miejscu i mogę podjechać w każdej chwili. Jakby co to priv.:-)

I stało się:-) Kuferek został zamontowany!

a co się mieści ?

Wombatku, to co ustawa przewiduje? KASK ?! ;)))
Nie każdy, tak jak Ty, musi w *kuferku* przewozić torbę z laptopem;)
Wielkość i kolorystyka pasują do skutera. Dla mnie OK :)