Dalem za niego xperie ktora kupiłem za 350zl.
To tak co w nim siędzi:
-athena sport 70ccm
-wario athena
-sprzeglo top racing
-stozek małossi
-13tki od sr ;]
Troche w nim do zrobienia a mianowicie:
-Kupic pompe przewod i zacisk na tyl
-nowa felga na tyl bo ta bije
-nowe przelozenia kupić
-Pomalowac
No i oczywiscie zarejstrowany oplacony bla bla bla ^^
Dostalem do niego tez zatartego polini sporta 50ccm wiec jak ktos chce mogę za doplata odstapic
ja pierdole! Za tą kasę, czemu mi się nie trafiają taki okazje?! Rozumiem że na stunty będzie?
tak tak stelaz jest juz ;]
jakbyś miał coś taniego jeszcze gdzieś to mi mów xD!
chyba prawa laga kurrewsko cieknie , zrób to bo ci kiermana wpadnie w shime i leżysz
na tej focie wygląda jak by w ogóle jej nie było tylko taka wyłamana z tamtąd
owinelem szmata dalem na trytytki i jest ok ^^
wyjeebiesz na stopalu to zobaczysz
daj lepsze foty bierz aparat i zappierdalaj do garage po foty
Nie stac mnie na przedni hebel na razie
Zamowilem :
-kompletny hebel od roxa przewod, pompa, zacisk z nowymi klockami (tyl oczywiscie) 100zl
-felga tyl (bez opony) + przelozenia - 100zl
Jak przyjdzie bede zapierdalal
zdjecia kurrwa !!
nie mam nic zeby fote lepsze zrobić. telefon 1.3mpix i nie mogę pod kompa podlaczyc. xperie dalem za niego a stary w niemczech i nie ma jak więcej dac
kto sprzedaje za tyle kasy?
jak te cylki więcej kosztują
u kolesia w garazu lezal pod szmatami ^^
Moze poleci zacisk na tyl od rs125 4 tloczkowy ^^ ale nie pewne
malowanie myslalem nad czarnym z rozowymi felami i craszami ^^
Danielson napisał:
Raczej się nie zmieści na tarcze, tzn tarcza będzie za mała i nie całym klockiem będzie hamować. . . chociaż mogę się mylić
Danielson napisał:
malowanie myslalem nad czarnym z rozowymi felami i craszami ^^
Ołł jeee :-D
Danielson napisał:
bez sensu hebel będzie nie do wyczucia , od roxa/speedighta stanowczowystarcza , jak masz dobre klocki to jest kosa uwież mi sprawdzałem ;)
nie wiem jak roxowy ale od leonardo 125 mi przyjemnie chodzil tylko się dotykalo wszystkie plastiki poklejone poszpachlowane gotowe do jutrzejszego małowania
O tak. Ja mam tarcze z tyłu z zaciskiem Grimeca i muszę powiedzieć że hamuje bosko (na klockach za 18zł)
[ Dodano: 17-05-2011, 21:27 ]
No i muszę dodać że tarcze mam taką jak u roxa
w czymś wsce?
w becie ;p
wykrecam wydech patrze a tu ku*rwa wylot na wydech o srednicy 3cm. Mowie o co chodzi. Rozbieram patrze 1 pierscieniowy tlok o huj chodzi. Dzwonie do kolesia co to za cyl. Pisze athena ale sport ma 2 pierscienie a on mi mowi ze to athena racing jakis z niemiec przytargal i to chodzi na seri gaźniku i seri wydechu biedactwo ;/ za 10zl od kumpla biore next-r a bez silencera to się boje jaka wtedy pizde będzie mialo
Danielson napisał:
w czymś wsce?
-,- foch -,-