Neos Tuned by Jasiu - CAŁY NA CZĘŚCI!!! DUŻO TUNINGOWYCH!

montuj maluj i dawaj zdj.!!

Yea fajne laczki :smiley:

mały OT :stuck_out_tongue:

kierka fajna … z adapterem chyba dales dup* wydaje mi się ze będzie za wysoko … moze tylko wydaje … :wink:

ja mam tej firmy adapter w Aprili Sr i jest za wysoko trochę.
Ogólnie fajnie Dawaj foty jak złożysz

Dzięki za komentarze…
Myślę, że nie dałem dupy, tutaj jest adapter STR8… Proszę:

Wg mnie wygląda zacnie :stuck_out_tongue:

Nawet bardzo zacnie. A co do karpa nie kupuj samego adaptera bo nie wsadzisz kiery od roweru do niego bo nie pasuje. Z kiera będzie właśnie zacnie wyglądac. pozdro. Ja tez mam adapter tylko na kiere czekam. xD

No no nawet fajnie zaczyna to wyglądać. heh, bardzo fajna jest ta kiera i mostek, na pewno będą fantastycznie wyglądać na tym pięknym neosku :lol: :lol: Dużo jeszcze czeka Cie roboty, przy nim, ale efekty będą powalające!! Sam zobaczysz :wink: Pozdrawiam.

karpiu ma sporo nizej i wygląda wedlug mnie lepiej …

Ale karpiu nie ma adaptera :stuck_out_tongue:

moim zdaniem jest rzeczywiście wysoko… powinien być o 1/3 albo nawet o połowe krótszy
jak na razie to całkiem fajnie ci to wychodzi :wink:

Borek02 napisał:

Ale karpiu nie ma adaptera :P

Noi co ale z adapterem od bw'sa/slidera by bylo tak jak u karpia.

no własnie … ten sam bład popełnia duzo osob w innych skuterach bo montuja od roxa a od slidera wygląda duzo lepiej … :sunglasses:

Miałem taki adapter i opchnąłem za 80zł;p ale one są naprawde dobre, i ani trochę farby nie zeszło, nic! a kiera Str8 od razu się poździerała przy zakładaniu czegokolwiek;/
Życzę udanych prac;d
PS. żywice poprostu rozlałeś czy czymś rozprowadzałeś zeby była prostaż

Witam. Ostatnio nie miałem neta, ale trochę się zmieńiło :sunglasses:

Oto fotorelacja…

Na początek kiera z manetkami i adapterem założonym…

Teraz fotka nadkola…

Tu Neos bez części plastików…

Plastiki na glebie…

Neos z boku…

Paczka…

Ryfle… :stuck_out_tongue:

Neos bez podłogi i reszty…

To tyle na dzisiaj… Obejrzałem dokładnie całego Neosa, ramę itd i co mnie zaskoczyło? To, że nigdzie nie ma tabliczki znamionowej! :roll:
Po prostu nie ma… Nie ma nawet żadnego śladu po niej :-x

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania! :wink:

myslales zeby wyciągnąc trochę silnik do tyłu i go obniżyć wyglądał by super … i zrob cos z wydechem … wygląda nie dobrze … :roll:

mumin_, a jak to zrobić? Musze kupić subframe Kiesleraż Czy jakoś inaczej da radę? A wydech będzie małowany lakierem bezbarwnym.

albo kiesler albo samorobnie dospawac do seryjnego subframe plaskowniki … :sunglasses: starczy pomyslec

Ryfle z allegor za 50 zł???

a orginalne nadkole przerabialesą?? czyli wicales ten srodek a ta kocowke przegiales w gore taką?

Ryfle z allegro… 75 z przesyłką.
Wyciąłem ten środek, zresztą są wcześniej fotki :roll:

Czerwona kiera z chromowanym mostem wygląda kozacko :-o