Bys mogl kat jakis dac, poniewaz wg. mnie lepiej by to wyglądalo
To jest robione na razie z nadmiarem, żeby potem ściąć, spiłować ładnie i git. Będzie tak jak sobie zaznaczyłem na tej fotce te kreski. Jest ok? A ty Karp wg mnie masz za słabego bada
właśnie jak dla mnie to on ma dobrego bada nie przysłania to mocno świateł ale daje sportowy charakter bo np. już nie pamiętam kto ,ale ktoś ma takiego neosa ze że jest tylko
mniej niż połowa światła na wierzchu
co się tak czepiacie tego bada dopiero nałożył włókno a juz mowicie ze jest źle
wyszlifuj to, wyrównaj i zobacz czy jest dobrze
Dzisiaj znowu trochę zrobiłem, oto efekty
:arrow:
Jutro jeszcze nałożę trochę szpachli tej z włóknami, kupię wykończeniową i jutro/wtorek kończę
KOMENTOWAÆ!!!
a nie lepiej bylo przed szpachla uciac to wymiaru taki jak mial byc??? ale i tak jest ok.
A co to za różnica :?: I tak muszę ciąć i tak :-P Więc bez różnicy...Borek02 napisał:
a nie lepiej bylo przed szpachla uciac to wymiaru taki jak mial byc??? ale i tak jest ok.
No roznica jest Trudno będzie ci ciąc szpachle razem z zywicą bo to jest bardzo twarde.
No to nie mam wyboru :lol: Już poszpachlowane Teraz właśnie idę szlifować, potem jeszcze ubytki zrobię, znów wyszlifuję, dam szpachel wykończeniowy, który dzisiaj kupiłem
i fajrant!
Oczywiście jutro dam fotkę jak to wyszło!
Pozdro i komentować!!!
Hmmm jestem ciekawy czy prosto Ci wyszło.W neosię bad lock wygląda przekozacko.
Czekam na fotkę
Kurde… Są małe problemy…
Po 1 szlifowanie idzie jak krew z nosa… Ale chyba jutro będę miał wiertarkę na miejscu i będę szlifował papierem na wiertarce…
Po 2 teraz tak patrzę brewki są tak jak by trochę za wysoko :-? Nie wiem teraz czy to dam radę zeszlifować nie dochodząc do maty, czy muszę doszpachlować wszystko znów do równego? Wiecie może? :roll:
MOzna powiedziec ze teraz to twoj problem . ale mysle ze zeszlifowanie tylko cos pomorze bo raczej tego juz nie oderwiesz.
Wiem przecież, ale pytam co dalej... mam nadzieję, że da radę to ładnie zeszlifować, potem trochę szpachli i będzie ok...Borek02 napisał:
MOzna powiedziec ze teraz to twoj problem .:D
Bierz papier 80 do reki i dajesz I wsztko ladnie będzie się szlifowac. Potem papierem 400 i 600 wygladzisz i będzie gites
Jutro będzie wiertarka to pojadę nią, ale przed tym spróbuje tak jak mówisz dać 80
Zobaczymy jak z tym będzie…
[ Dodano: 2008-10-20, 22:34 ]
Dzisiaj skołowałem sobie piękną żarówkę H4 i kostkę do podłączenia
Jutro zakładam i zobaczę jak to świeci
Pozdro!
Skołowałes ? z innego skutera stojącego na parkingu ?
a kolnierz nie zdejmusze???bo ja to zdjalem. ile wat bo ja mam 35. jakas postojowke robisz jeszcze?
:-D :-DRudyg napisał:
Skołowałes ? z innego skutera stojącego na parkingu ? :D
Zdejmę, ale na razie nie mam nożyc do blachy, więc to musi czekać... :-(Borek02 napisał:
a kolnierz nie zdejmusze??
Dzisiaj małe postępy, wczoraj zakleiłem te małe seryjne wloty, przez noc wyschły, a teraz poszpachlowałem i schną... :-D
Tak za małą godzinkę jak wyschną to szlifuję. Oto fotka:
Dzisiaj jak wszystko pójdzie zgodnie z planem wycinam wloty Roxowe 8-)
Jak zrobię to dam fotki, jak nie to jutro.
KOMENTOWAÆ!!! :mrgreen:
[ Dodano: 2008-10-22, 17:24 ]
Aha, na żarówce jest napisane 60/55W... 8-)
latwo zdjac ten kolniez on pod soba ma takie blaszki ja odgialem rozcialem w jednym miejscu i zeszlo. No postep jest ciekawe jak wyjad wloty.
Ogólnie dzisiaj brak postępu, chwilę szlifowałem, ale stwierdziłem, że nie mam już do tego cierpliwości i rzuciłem to
Czekam na szlifierkę jakąś albo kółko do wiertarki na papier i będę szlifował, bo ręcznie to można paść…
Poza tym zdjąłem końcówkę wydechu i ją zmatowiłem i odtłuściłem… Miałem zakładać folię carbon, ale nie miałem chęci… Zakładam jutro.
Pozdrawiam :mrgreen: