Naprawa zatartego skutera i sprzedaż - co o tym sądzicie?

http://tablica.pl/oferta/skuter-ventus-prymus-ii-4t-alu-CID5-ID22QHl.html#63453b37af

chyba kupie ten skuter, sprzedaje go koleś ktory mieszka 10km ode mnie :D Jaki jest tam silnik? zwykly 139QMB?

Chcesz ten silnik kupić ?

Za tą kasę to się raczej nie opłaca, jeśli chcesz na sprzedaży zarobić.

pisze 700zł ale negocjowałem do 550zł

Za ile sądzisz, że sprzedasz 5-letniego chińczyka?

Robie go dla siebie

No to zupełnie co innego :)

Ostatecznie chyba kupie za 500zł, dzisiaj prawdopodobnie po niego jade :)

DooOminO, będziesz chciał ten silnik kupić?

Chciałem ten silnik do ramy ale gość ją sprzedał-.- a teraz po co mi silnik jeżeli w tym skuterze jest?:P

ja bym za więcej jak 400zł nie brał, musisz zarobic :P

ta 5 chętnych od razu się znalazło więc na miejscu jutro jeszcze może coś ponegocjuje aczkolwiek wątpie bo jak będę chciał zejść z ceny do powie, żę sprzeda temu co za godzine ma przyjechać. Na co popatrzeć tak aby wmówić mu to, że nikt więcej nie da niż np 450zł? :P

ile jest warty aby pozniej zarobic na sprzedazy?

Jak go zrobisz to z 800 zł realnie możesz dostać, chyba, że trafisz na jakiegoś amatora to dostaniesz więcej :)

to za ile wypadalo by to kupic? dzisiaj u niego bylem popogladalem, plastiki ok, mowi ze w trakcie jazdy mu zgasl a kolega mechanik powiedzial, ze zatarty krecilem walem normalnie, co moglo jeszcze sie zjeb** jezeli jezdzil z mala iloscia oleju? tak naprawde to moze on nawet zatarty nie jest?

On jest wielkości Torosa F16 czy większy? Co do sprzedaży to zależy jak duży rynek zbytu masz w okolicy i czy chcesz szybko sprzedać.

Na czasie sprzedaży mi nie zależy ostatnio kolega sprzedał skuter z niemiec za 1000zł ( chiński nie pamiętam jaki ) Co do wielkości to nie wiem jakiej wielkości jest ten Toros F16 ale mniejszy niż hurricane chociaż tak mi się zdaje . Jutro ma jakiś kupiec do niego przyjechać oby nie kupił :D

Czyli pewnie najmniejszy ze skuterów tylko, że ze światłem nad kołem, a nie na kierownicy.

Możliwe.

koles taniej niz 500 zl nie sprzeda, brac?