WSZYSTKIE ZDJÊCIA TUTAJ ZAMIESZCZANE S¡ MOIMI PRYWATNYMI, BEZ MOJEJ ZGODY NIE MOŻNA ICH NIGDZIE POKAZYWAÆ.
Info wstepne:
Rok produkcji: 2008
V-Max: 70-75km/h
Kolor: Czerwony
Foto Skutera:
Aktualnie skuter ma odarty plastik ten czarny co pisze rm max i zastanawiam się czy oddawać ten plaastik do lakiernika czy kupić nowy czy zostawić tak jak jest.
Skuter ma ściągniętą podkładke na wariatorze i ma założony moduł cdi tuningowy
I teraz do was mam pytania co zrobić by go troszkę podrasowac oczywiście wizualnie też jak najbardziej, Mam zamiar kupić tłumik sportowy i to z części chyba tyle w planach na razie ale bardziej zalezy mi na jego wyglądzie co zrobić zastaanawiam się jeszcze nad migaczami białymi trójkątnymi do tyłu i przedłużką do amortyzatora.
mówisz tłumik sportowy a zacznijmy od tego to jest 2T czy 4T ??
A przedłużkę możesz wsadzić to tył się trochę podniesie bo teraz tao równo jest jakoś
To 2t. Możesz kupić Technicsa next r , leovince zx , stage6 pro replica
a przedłużki lepiej nie kupuj
nie jestem pewien ale ta raczka pasażera - rusztowanie xD to od cpi chyba by pasowało tam jest ładniejsze
neon napisał:
WSZYSTKIE ZDJÊCIA TUTAJ ZAMIESZCZANE S¡ MOIMI PRYWATNYMI, BEZ MOJEJ ZGODY NIE MOŻNA ICH NIGDZIE POKAZYWAÆ.
:lol:
optycznie to zależy co chcesz zrobić, jest tego naprawde masa , ja na dzieńdobry pozbył bym się błotnika, dał inne kierunki na tył, inne lusterka, łądną kierke mu dać ( to juz sa koszty)
przedłużkę można kupić ale dobre firmy a nie made in allegro bo niektóre potrafią się łamać, opcji jest naprawde wiele poczytaj pomyśl i jak jestes kreatywny to wymyślisz cos łądnego NAPEWNO
Odrazu mówię adnych nełonków naklejeczk mocy itp itd
tu akurat jestem sprzeczny, bo może kupić na allegro zestaw S6 i bardzo ładnie obkleić bez przesady. Ja swój obkleiłem i dużo dało. Co do mechaniki, ja bym polecił next-ra. to tyle. oczywiście są to duże koszta i oprócz wydechu trzeba kupić zestaw do regulacji.wrona napisał:
naklejeczk moc
BALU, dlaczego przedłużki nie? Rączka to się spoiler nazywa i kkumpel ma mi załatwić takie właśnie jak w cpi, aktualnie podłączyłem skuterkowi neony czerwone led, dwie tuby pod dolnym plastikiem.
to wiedz że neony sa ogólnie postrzegane jako wiocha bardzo duuuża wiocha, jest tylko jedno forum na którym ktoś może podzielić twoje zdanie ale to forum dzieci neostarydy więc nawet nie bede wymieniał jego nazwy
ale z nełonami jak najbardziej przesada -,-
A więc teraz tak to wygląda
zakupiłem:
-Tłumik sportowy odblokowany zwykły za 180zł powód prosty nie było mnie stać na nic lepszego ;/
-progi alu, myślę że to tani a nawet efektowny dodatek
- neonów nie ściągałem, zobaczy się później co i jak co myślicie jak bym je przełożyłem nad koło tylne?
- wsadziłem rolki 3,5g
teraz predkośc max wynosi 85km/h zamyka licznik
Przepłaciłeś za ten wydech “sportowy”, to raz. Licznikowej prędkości max to ty nie ufaj, to dwa
Nowy zakup amor gazowy
Tylko mam do Was pytanko bo on jest miećkki dosc i chce zeby byl twardszy no i nie wiem ile tego powietrza mu dopompowac zeby nic się nie stało, wiecie może ?
A co to za amor? Jeżeli jest nowy, to powinien mieć instrukcję lub naklejkę z danymi technicznymi.
Ja tu nawet zaworu do wpompowania powietrza nie widzę
Jest nowy przyszedł zapakowany i wgl ale instrukcji nie ma, zawór do pompowania jest podd tą osłonką czarną co widać przy zasobniku na dole to jest taka osłonka gumowa sciagasz ja i masz zawór no i nie wiem właśnie ile wpompowac zeby był ciut twardszy a zebym go nie rozwalił…
nie ma nic ponapisywane bo to pewnie china Ale co jak co kolory ma ładne
To sprawdź, jakie ciśnienie ma teraz i załóż, że możesz je podnieść 2x(ale zanim to zrobisz, napisz tutaj o tym ciśnieniu). Jeżeli się nie rozleci, to będzie dobrze
to stopniowo pompuj aż będzie dobrze
3majcie foto a napisze wam pod wieczór jakie ma ciśnienie dzisiaj pojeździłem trochę i nawet nie jest taki miećkki lepszy w porównaniu z olejowym ale i tak troszkę twardszy by się przydał
Po prostu dopompuj trochę i sprawdź jak jest i będziesz wiedział czy możesz jeszcze czy nie, czy dużo czy mało itd.
Dobrze się prezentuje. Mało prawdopodobne, żebyś nabił za dużo powietrza