Dolar banned, wiedziałem ze będzie znowu się wykłócał i podlizywał jak zwykle z reszta w tym temacie. Ale i tak pewnie założy nowe konto ^^
Mafioz a z tobą co mam zrobić jutro pomyślę bo teraz spać mi się chce, chyba że ktoś inny wymierzy ci sprawiedliwą karę, bo ty tez nie jestes bez winy :*
Ale jazda xDD Lubie takie coś czytać, ale dobra bez jaj koniec postów rodem ze skutery.net to jest porządne forum a nie jakiś cyrk.
haha na gaźniku 17,5 który się montuje do 50ccm wyciska 125km/h HAHAHA bardzo śmieszne… Ten cylinder chce gaźnik najmniej 19mm!!
Gdzie dłuższe przełożeniaż? Bez przełożeń nie ma szybkiej jazdy!!
Dooobbraaaa kur*a >_<
Jeszcze jeden post o tej pieprzonej szybkości = 1 warn …
A co do DOLARA najbardziej rozwalił mnie tekst:
DOLAR napisał:
stać mnie żeby dać skuter do regulacji, a nie tak jak ty więcej grzebać przy skuterze niż jeździć
Dla niektórych to właśnie jest to coś

Nitro nagraj filmika i będzie good

co do mafioza to ja jestem zeby posadzic go na karnego jeżyka na tyle minut ile ma lat … :lol: dla niego to przecież nic bo jest " dzieciakiem" a nie jak wielki pan DOLAR prawdziwym mężczyzna … :mrgreen:
oo yeaaaah zgadzam się z mumin_, to mogę już iść na 15 minut na karnego jeeżykaż xD hahahahaha :lol:
Nitro zaniemówił? xD jakieś zmiany? fotki miały być
MBK NITRO NAKED jest tak szybki ,że nie można go sfotografowac …
Warn ? / RudY
MAM PYTANIE CZARNA PERŁA Z JAKIM BEDZIE LADNIE KOLOREM WYGLADAC ??? JAKIS TAKI OCZOJEBNY PRAWIE PISAC KOLORKI
z różowym!!
siwy_fact napisał:
z różowym!!
ja również uważam, że różowy będzie pasować do czarnego wtedy będzie to MBK NITRO NAKED BLACK & CHROME ZWANY CZARNO-RÓŻOW¡ OWC¡ ... :mrgreen: :mrgreen:
Taa Róż będzie w pytke
Popieram przedmówców
różowy kolor będzie doskonałym wyborem, świetnie będzie się komponował,
Nitro Naked, czyli sprawa prosta … czekamy na nowe fotki CZARNO-RÓŻOWEJ OWCY
:lol:
Popieram spamerów!
Pytanie czy od roxa przeloze caly silnik itd do yahamy slider jakieś przerowki itd pisac pilne ???
w sliderze chyba leżący i tu lezący , wiec nie będzie żadnego problemu
wrona, w sliderze są stojące a nie leżące
Wiec co jest duzo pracy zeby przelozyc silnik a aeroxa do slidera ?
trzeba dorobic mocowanie silnika albo uciac od roxa i przyspawac do slidera.
Co tam u roxany słychać?
Z tego co pamietam mial przekladac silnik do slidera