Nitro Naked, porting to nie jest wypolerowanie karterów :shock: :lol: porting to POWIÊKSZANIE okien dolotowych i wydechowego w cylindrze a w karterze portingiem można nazwać rozwiercanie karteru na rozmiar kanałów dolotowych w cylindrze. ale polerowanie to nie porting :shock:
Oo dawno się tak nieuśmiałem to jest aż załosne :lol:
Miisiek, spokojnie , też wątpię w te 125km/h ale kto wie może udało mu się to perfekcyjnie wyregulować , i wyciągnął max z wszystkich podzespołów, powiedział ze będzie hamownia , to czekamy na wykres i tyle
A sam regulowales czy ktosą? I te bmki do diesle czy na gazł? A i jeszcze jedno 125km/h z gorki czy prostaż P.S. Nie chce bys zlosliwy poprostu pytam. Zebys źle nie odebral
widać że się znacie , pierdollliciie że nie poleci 120 km/h zobaczcie sobie na części , stalker miał gorzej zrobiony silnik i też 115km/h latał . Według was to realnie pewnie 90 km/h.
DOLAR, a Ty widać najlepszy przyjaciel nitra … i właśnie widać jak Ty się znasz. polini FR 70 wcale nie jest gorszym cylindrem od s6pro sport a reszta tuningu jest na podobnym poziomie więc weź człowieku siuę ogarnij i nie mów że gilera miała gorszy setup.
według nas realne jakie ten rox może wyciągnąć to max 100/110 kmh przy dobrych wiatrach. sport nie poleci więcej jak 120kmh ale full sport a ten rox nie ma nawet przełożeń wymienionych tylko seria więc w ogóle człowieku nie ma szans żeby szedł 120kmh. a wykres z hamowni to w dupe se wsadź bo na hamowni nie ma oporów powietrza itp więc sport nawet może 140 jechać -.- nagraj filmik z jazdy z gps a nie hamownia bo ten rox na 100% nie leci 120kmh chyba że według samochodu co oznacza że odejmij sobie jeszcze 10kmh.
a wykres z hamowni to w dupe se wsadź bo na hamowni nie ma oporów powietrza
tu się zgodze ale na hamownie jeździ się głównie zeby sprawdźić moc a nie prędkość max wg mnie ten rox moze i 100km/h pójdzie i nie pierdzielcie ze 120km/h :P
no tak, racja, ale zaraz będzie pewnie że ten rox ma 15 koni :shock: haha xD nikt Ci nie uwierzy że to bez przełożeń leci aż 120kmh jeśli nie zrobisz filmu z gps’em w ręku.
Pokaz mi fote jak tak jedziesz w jednej rece gps w drugiej aparat i nogami dajesz gazu kierujesz i hamujesz Masz 4-paka piwa odemnie jak tak zrobisz ;D
DOLAR, a Ty widać najlepszy przyjaciel nitra ... i właśnie widać jak Ty się znasz. polini FR 70 wcale nie jest gorszym cylindrem od s6pro sport a reszta tuningu jest na podobnym poziomie więc weź człowieku siuę ogarnij i nie mów że gilera miała gorszy setup.
według nas realne jakie ten rox może wyciągnąć to max 100/110 kmh przy dobrych wiatrach. sport nie poleci więcej jak 120kmh ale full sport a ten rox nie ma nawet przełożeń wymienionych tylko seria więc w ogóle człowieku nie ma szans żeby szedł 120kmh. a wykres z hamowni to w dupe se wsadź bo na hamowni nie ma oporów powietrza itp więc sport nawet może 140 jechać -.- nagraj filmik z jazdy z gps a nie hamownia bo ten rox na 100% nie leci 120kmh chyba że według samochodu co oznacza że odejmij sobie jeszcze 10kmh.
Tylko sobie porównaj jaki były inne części (nie tylko cylinder) w stalkerze , poza tym gilerka to powietrze "wielki znawco" ( 24h na dobe siędzisz na forum a i tak góóówno się znasz ) Ciekawe czy ty 120 km/h dał rade jechać i w jednej ręce gps trzymać.
Jasiu skoro taki kozaczek jesteś, to dlaczego neosem się nie ustawiłeś na kreske z roxem albo moim trekkerkiem na rozpoczęciu sezonu ?
weź bo zaczynasz już kozaczyć, nie siędze 24h na forum i na pewno więcej się znam od ciebie i ja jak i praktycznie każda osoba na tym forum która ma większe pojęcie o skuterach mnie popiera i mówi że to nie może jechać 120kmh, rozumiem że się zakochałeś w nittro i jego skuterze i musisz go teraz bronić za wszelką cenę i popierać to co mówi i rozpowiadać bajki że mu to jedzie 120kmh ale na prawdę, już wystarczy bo tylko robisz sobie nie za ciekawą opinię na tym forum bo wykłócasz się a sam gówno wiesz, pewnie nawet nie jechałeś tym roxem 120kmh realne albo w ogóle nawet nie jechałeś. Na prawde, zauważ że do czasu było spoko, każdy normalnie mówił że ten rox nie może iść 120kmh a odkąd ty się zacząłeś wypowiadać to wszystkich wkurzasz i kozaczysz do każdego do kogo się zwracasz w tym temacie co ma odmiećnne zdanie od ciebie bo przecież ty wszystko wiesz najlepiej, no i prowokujesz ludzi i rozpoczynasz kłótnie za co powinieneś dostać najlepiej bana. a jak wiesz gps można przymocować do kierownicy, nitro ma kiere bmx więc trudno nie będzie a aparat do kasku lub zamiast prawego lusterka na czas pomiaru i dla chcącego nic trudnego.
a na razie proponuje zakończyć temat dopóki nitro nie nagra filmu bo i tak całe forum ma swoje zdanie tylko jeden dolar wszystkich krytykuje i wyzywa od osób które nic się nie znają na skuterach mimo że sam ma małe pojęcie o tym bo przecież ten rox leci 120kmh na tuningu sport i bez sportowych przełożeń… śmiećh na sali. zrozum że to jest niemożliwe i nikt w to nie wierzy więc przestań już puszczać takie bajki bo to żenujące i w dodatku się jeszcze bardziej kompromitujesz.
[ Dodano: 08-07-2009, 01:45 ] PS dolar wielki znawco, pamiętasz ten tematą http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=5338 Na samym końcu napisałeś że w gaźniku nie będziesz grzebał bo się na tym NIE ZNASZ a miałęś tlyko iglice dać na inny ząbek więc skoro nawet nie umiesz iglicy przesunąć to teraz tu nie kozacz i nie udawaj że jesteś znawcą i ine podważaj moich słów bo co jak co ale to ja tu się na pewnolepiej znam, widzisz, wiek który pewnie i tak sfałszowałeś w profilu ma się nijak do wiedzy. bo z tym v-maxem nitro Ci powiedział i teraz za wszelką cenę próbujesz tego dowieść mimo ze tak naprawdę się w ogóle nie znasz na tym. jak ja ci powiem że mój chinol leci 130 realne to uwierzyszł
Mafioz, idź się lepiej ucz do testów gimnazjalnych chłopcze! Po co mi przypominasz ten temat , stać mnie żeby dać skuter do regulacji, a nie tak jak ty więcej grzebać przy skuterze niż jeździć. W dupie mam czy mnie zbanujecie czy nie , koleś idź do mamy i mnie nie wkurwiaj
bo się nie znasz a skoro się nie znasz dziub w kubeł i już skończ te głupie bajki a jakby było cie stać na oddanie skutera do regulacji to byś go oddał a nie zakładał tamten temat i prosił o porade jak wyregulować.
A Adminów proszę o zbanowanie tej niewychowanej osoby za obrazę i chamstwo bo już trochę przesadził i w dodatku pokazał że mu w ogole nie zależy na tym aby nadal być użytkownikiem tego forum poprzez co pokazał że ma forum jak i wszystkich w dupie i uważa że mu wolno wszystko. no cóż, są ludzie i taborety.
PS gdybyś na prawdę miał te 18 lat to byś się nie zachowywał jak dziecko bo teksty "idź do mamy" i cała reszta twojego zachowania jest strasznie dziecinna i na pewno nie prezentujesz takim zachowaniem osoby która ma rzekomo 18 lat a osoby dojrzałe potrafią się trochę opanować i ograniczyć przeklinanie, głupie teksty i dać po prostu spokój no chyba że jesteś niewychowanym pustym dresem.
Z mojej strony to na tyle i nie zamierzam się już kłócić z "dorosłym" dzieckiem peace