MBK NITRO NAKED BLACK & CHROME BY SHAQ ZWANY CZARNA OWCA

wyszło naprawde dobrze, zajebiśście wyszły te kierunki z przodu :smiley:

Zrób jakieś zdjęcia w trakcie dnia, bo tak to ciężko nawet lakier ocenić…

Ciężko zobaczyć czarny skuter w nocy ale widzę, że fajnie lakierek błyszczy :wink: Zrób fotki w dzień jeszcze bo jestem ciekaw całości.

dawaj nowe foty

skuter i moze ladny ale taki sam jak tysiace innych … :roll:

mumin_ napisał:

skuter i moze ladny ale taki sam jak tysiace innych .. :roll:

no nie wiem czy jak tysiące innych bo ja zregóły jak widzę roxy to jeżdżące śmiećtniki , nie wiem czemu ale rzadko widzę zadbane roxy

chodzilo o to ze wszystko norm … kiera bmx, podwyzka, lampa tnt, nadkole gotowca … to wszystko mogę zobaczyc w setkach innych skuterów na stronkach …

a co ma robić taką wioche jak ty !!!

a co ma robić taką wioche jak ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pojechałeś koleś :P Mummin poprostu wyraził swoją opinie, którą sam podzielam, gdyż wiele osób poprostu kupuje gotowe częsci i z nich składa coś co ma być customem, a nim wcale nie jest. Wszystko zależy od gustu, ale za duzo już widziałem roxów i innych skuterów robionych na gotowych częściach. Nitro włożył dużo kasy i pracy w tego roxa i należy mu się za to szacunek, bo wszystko wygląda ok :lol:, ale czy ten naked będzie wyjątkowy? według mnie nie.

wydaje mi się ,że duzo lepiej bylo by jak robil by taka “wioske” jak ja niz to co on robi … mojego skutera bynajmniej nie można porownac z zadnym inny m … :sunglasses:

peace … :roll:

DOLAR, Ty się uważasz za takiego wielkiego znawce a czym Ty tak naprawdę jeździsz ? Taczką ? Pokaż swój skuter, pogadamy o Twoim stylu i o Twoich umiejętnościach. Póki co to zauważam tylko jak krytykujesz inne skutery oprócz Nitro Naked, którego uważasz chyba za swojego idola … Każdy ma swój styl, ale każdy ma też prawo do swojej własnej opinii ;))

Lekki offtop, ale czego się nie robi dla kolegów :sunglasses: :sunglasses:

mumin_ napisał:

chodzilo o to ze wszystko norm ... kiera bmx, podwyzka, lampa tnt, nadkole gotowca ... to wszystko mogę zobaczyc w setkach innych skuterów na stronkach ...

no ja wiem :D to była taka ironia że jest wyjątkowy bo jeżdżą same burdle :D , a tak na poważnie , to tak jak mówiłem , brzydki to on jest , jest wręcz bardzo ładny :D , ale nie chwyta za serce tak jak prawdziwe customy ;p , ja już to kiedyś gdzięs mówiłem że jakbym dostał roxa , to bym go sprzedał kupił coś markowego a tańszego , coś czego jest mało na ulicach (trekker np) i zrobił wypaśny custom , z trekkerem też miałem ogromne plany , ale teraz chce po prostu wykończyć projekt i przesiadam się na rmx'e

filip189 napisał:

DOLAR, Ty się uważasz za takiego wielkiego znawce a czym Ty tak naprawdę jeździsz ? Taczką ? Pokaż swój skuter, pogadamy o Twoim stylu i o Twoich umiejętnościach. Póki co to zauważam tylko jak krytykujesz inne skutery oprócz Nitro Naked, którego uważasz chyba za swojego idola ... Każdy ma swój styl, ale każdy ma też prawo do swojej własnej opinii ;))

Lekki offtop, ale czego się nie robi dla kolegów 8-) 8-)

Jestem z Tobą w 100% ;)

DOLAR, pamiętasz jak kiedyś gadaliśmy? Napisałeś:

mam pajacyku

ja na jeszcze starym jednośladzie byłem 1,5 roku tylko pod innym nickiem . a skoro twierdzisz ze mój skuter to gówno , zobaczysz go w maszynach użytkowników jak tylko wruce z nart. Co do mojego pisania mam dyslekcje!!!Weź se pojeździ na chinolu a nie zaczepiasz ludzi z wyższej półki społecznej (jeśli wiesz co to jest)

WrUciłeś już z nartą Jestem ciekaw co tam masz :P

A i nie twierdziłem, że Twoj skuter to gówno. RudY czytał to co napisałem i może to potwierdzić

A żeby nie było off-topicu to wiesz pewnie, że zgadzam się z tym co napisał mumin choć skuter ładny.

Dolar big master tuningu ma racje xD Nie znata się jeno :smiley:
Pozostawię to bez komentarza… Pojechałeś po bandzie :lol:
Co do skutera to zacny :slight_smile: Tylko szkoda że zrobiony w stylu “Kup&wsadź” :wink:

Dobra,dobra koniec tej “kłótni” A ty Dolar wyluzuj trochę.

Co do tego roxa to fajny nawet no ale tak jak nie którzy piszą szkoda ze wszytko jest kupione, no ale czas pokarze możne będzie coś hand made.

Co jak co ale ten Rox podoba mi się najbardziej;)

ShaQ GREAT JOB!

No i daj więcej lepszych fotek.

mi też się strasznie podoba. Wszystko się ładnie komponuje ten chromik i czerń :slight_smile: ! mm… Ale najważniejsze żeby się właścicielowi podobało ;)…

w koncu jestem bo komputer odebralem bo mialem popsuty ;/

jak tam nitrusą

a dobrze nitrus :slight_smile: mysle co robic dalej w nim :slight_smile: pomysly pisac :!: