Warto nie warto u mnie opony są ogólnie nędzne jakieś golden boy made in korea więc nie mogą być dobre jestem nawet przekonany że Arasz w Kymco ma lepsze jak te moje
Ale wrażenia dają:) Krupek spociłeś się od razu i portki pełne co/
Spocić to no trochę mogłem bo hamuję a czerwone światełko bardzo szybko się zbliżało ale portki to już raczej nie bo oc mam w najgorszym przypadku poszedł by kit i było by git :D
Ale w sklepie byłem poprosiłem panią w Leclercu o krem regenerujący do rąk i do twarzy chyba z 20 min mi szukała i opowiadała który będzie dla mnie odpowiedni w końcu kupiłem dwa jeden do dłoni drugi do twarzy do tego choinkę o zapachu waniliowym do kufra bo śmierdzi szczoszkami kotów + placzek oczywiście też waniliowy gąbeczka i parę innych rzeczy i schudłem 100zł :/
Ja to się potnę normalnie czerstwą kajzerką :D wychodzę z pracy zadowolony bo jechałem po czujnik stopu do Scooterkingz ale coś mi gruchocze może plastik od drgań sobie myślę ale patrzę na prędkościomierz stoi na zero i zaczyna się litania słów powszechnie uważanych za wulgarne myślałem że ślimak padł który ostatnio udało mi się wyrwać ale po rozebraniu kierownicy przed blokiem wyszło że linka się ukręciła i jestem dzisiaj kolejne 70zł w plecy :/
No nie będę Ci współczuł, bo pomyślisz, że się nabijam... A ja tak sobie myślę, że to zmęczenie wiosenne... materiału... ;))
Cię malaga nerwowo wykończy bo finansowo to jeszcze podołasz:)
Ja mu się pomęczę dobrze jeździć nie zacząłem a to już się męczy zaraz roztworem z soli postraszę :D
Paci nerwowo i finansowo bo to grosze ale po podliczeniu to zaczynam liczyć już w 000
Tak więc czas aby problemy Krupka z Malaguti trwały nadal bo dzień bez problemów to dzień dla tego sprzętu stracony :D
Do rzeczy bardzo kiepski start jak ostatnio stałem za Aprilią SR to aż nie mogłem uwierzyć że tak wy**bał do przodu a ja jeszcze nawet nie ruszyłem z miejsca dwa to telepie się podczas ruszania co mnie denerwuję dlaczego tak jest i co z tym zrobić?
A Paci mówi, że kymco to shrot ;-)
Ta, zaraz powie, że Malaga ma 20 lat, to kymco już istnieć nie będzie k żebym wacka z palcem nie mylił :-)
Znam go już trochę :-)
A opony w końcu zmieniłeś?
Krupku z Malaguti!
Życzliwie śledzimy Twoje perypetie, które są ciekawsze niż Na dobre i na dobre... ;))
+++
Jakby Aprilka była czerwono-czarna, a gościu był duży i miał biały pedalski kask - to ja... ;)))
Arash nie i raczej nie zmienię chyba że będą mi pieniądze leżały to wtedy pomyślę
Druid to raczej nie ty ale nie pamiętam jak kierowca i sprzęt wyglądał było to na skrzyżowaniu Wrocławskiej z Radiową na Bemowie akurat z pracy wracałem :)
Paci gdzie jesteś musisz mi powiedzieć ile będę musiał znowu wydać na ten twór szatana!
No tak, cały czas doją Cię awarie...
Paci tam kilka postów wcześniej wrzucił jakieś deszczowe gumy... dobre te kaloszki? Macie rozeznanie? Słyszeliście cokolwiek? Z ciekawości pytam, jak się toto sprawuje?
Krupek, jakie masz sprzęgło? 107 czy 112mm? bo 112 mam. Kupiłem z rozpędu, założyłem nowe a to poprzednie z przebiegiem 1000km leży
Raczej 107mm tak przynajmniej jest napisane na pudełkach od stage6 które dostalem od gościa gdy kupowalem tą skarbonkę
Drogi krupku sorry że tak późno [robota] to szarpanie to sprzęgło łapie i puszcza [i znowu kur... do wymiany] i te roki na 4g wymień jak chcesz mieć lepszy start,masz u siebie sklep to problemu nie ma [ja mieszkam w puszczy:D]
Ok to tak przy okazji bym wymienił wariator bo ten co mam to chyba od nowości nie był wymieniany dziury od rolek się tam zrobiły
Taki będzie dobry na podmiane http://www.scooterkingz.pl/wariator-motoforce
Przeciwtalerz http://www.scooterkingz.pl/przeciwtalerz-rms-2 bo mój prawie nie ma rowków na ta gwiazdkę
Sprzęgło http://www.scooterkingz.pl/sprzeglo-motoforce-evolution-107mm
Dzwon http://www.scooterkingz.pl/dzwon-sprzegla-motoforce-107mm
Będzie żyć to ten sezon?
wszystko może być i powinno więcej jak sezon polatać:)
To dobrze myślałem że będziesz mnie przekonywał na jakieś multivary za 400zl :) teraz muszę poczekać aż ludzie mi pieniądze oddadzą i do sklepu albo do ostatniego
Wombat ile placiles za regulacje napędu w scootracer?
Krupek napisał:
To dobrze myślałem że będziesz mnie przekonywał na jakieś multivary za 400zl :)
bo ty nie tuningujesz tylko naprawiasz zgodnie z oryginałem i za stary na takie głupoty jesteś:D
Cóż trzeba się pogodzić z tym że to 50ccm jeśli ktoś chce mieć sprzęt rozwijający prędkości rzędu 150kmh to trzeba 250ccm kupić mi po Warszawie starcza 70-80kmh czyli tyle co teraz jedzie aby start miał lepszy
I nie jestem stary! :D