Kymco Bet&win możesz śmiało brać ten sam sinik jest w s9 [bez blokad 5,5KM seria]
pisałem tu jaki przebieg dziadek walnął ale zdania nie zmieniam że to pedalskie skuter:D Driuid ci opyli ma ładny nie wytargany a w razie co zawsze możesz dać mu po gębie:D
Wombat poprawie cię bez urazy na gaźniku do 2007 równolegle z Purejet
Wiesz co te danie po gebie mnie przekonało XD
Halo! Czy możecie mnie tak wirtualnie po gębie nie prać? Jeszcze nic nie zrobiłem... :((((
Edit: Kupować nie musisz, ale jak Cię interesuje jak ten pojazd się porusza to jak wydobrzejesz, to zapraszam... przynajmniej pogląd sobie wyrobisz... ;)))
Widzisz Krupku, jakoś się to wszystko składa :-)
Jeszcze tylko Ciebie poskładać trzeba i podregulować, i będziesz znów śmigał.
*
EDIT:
Ryzykowna propozycja Druidzie... przy farcie Krupka :-)
A może na to po cichu liczysz...? :-)))))))))))
Druid to jestem chętny na jazdę testowa a jak z gabarytami w porównaniu z malaguti? szczególnie miejsce na stopy bo w malaguti to była nędza
No to dojdź chłopie najpierw do siebie, to się jakoś zmówimy. Nie jechałem Malaguti... więc Ci nie porównam... Z wymiarów, to jest prawie 20cm dłuższy i nieco niższy... tak, czy inaczej, jak się nie przymierzysz, to się nie dowiesz... ;)))
20 centymetrów dłuższy... Hmmm... Krupku, to brzmi obiecująco :-) Na takim (różowym) sprzęcie, będziesz mężczyzną w każdym centymetrze :-)))
20 centymetrów dłuższy... Druid chodzi ci o kymco?:D
U Druida będę musiał uważać i chodzić z tylkiem przy ścianach xD bo aż strach
Wy to jesteście jakieś mściwe bestie... chłopak leży, zbolały... oczekuje dobrego słowa... a Wy mu tych 20cm żałujecie? Co Was naszło?
Takie 20cm to można dodać i tu i tam... w zależności gdzie brakuje... ;)))
+++
Krupku, a pielęgniarki przynajmniej jakieś wyględne? Da się od czasu do czasu na czymś oko zawiesić? :)))
Nawet nawet Druid teraz są tez praktykantki i kręcą się cały czas szkoda ze w spodniach a nie w tych małych kieckach ;D
w spodniach? to skandal!
Też tak uważam Wombat takie coś jest niedopuszczalne
Zmówiły się? Czy pech chciał, wszystkie z klubu jeździeckiego? ;)))
albo z Politechniki.
No to wtedy nie ma na czym oka zawieszać :-)
Paci co myślisz o gilerze DNA?
Wiecie co? strasznie ciągnie mnie do dinka tylko czy ten skuter mnie pociągnie i czy uda mu się do realnych 70kmh rozpędzić jak ogólnie wygląda uzytkowanie 4suwa w porównaniu do kosiarki?
ciszej, spokojniej
Wombat ale ja nawet wkrzyknika nie użyłem nie mówiąc (pisząc) o capsie o co Ci chodzi?
Ok fail zrozumiałem XD