Malaguti F15 FireFox by Bryś xDD

No to w koncu wam pokazuje moja Malage. Rok 1999, chlodzenie ciecza, niestety tylko jedna tarcza… :slight_smile: Ok, no to cos o tuningu… :sunglasses: Mechanika: -Yasuni R Chrom -Malossi Multivar 2000 -Malossi Fly -Przeciwtalerz Top Racing -Polini Air Box -No i bajery,takie jak rolki, sprezynki, sprezyna centralna i jakas krowiasta dysza :582: Optyka: -Nowy lakierek -Komplet naklejek VR 46 GO!!! z Yamahy, przerabiany na zamowienie :wink: -Chromowanie wydechu -Polera silnika(taa, trzebaby odswiezyc, bo wygląda strasznie :lol: ) -Malowanie pokrywy silnika pod kolor skutera -Audio Firmy B52(2 x 70W), wzmacniacz Blow Adrenaline(2 x 70W)… B. ładnie grają :mrgreen: -Manetki TNT przezroczyste + Carbon -Usuniecie tylnego błotnika i plastikow zaslaniajacych silnik xD -Lusterka łezki chrom -Lagi w carbonie -Nowe obszycie siedzenia -Czerwony zacisk hamulca -Te rzeczy, o których zapomniałem :mrgreen: Teraz foty: Co do osiagow… Mierzone GPS’em na wydechu Tecnigas Next-R, starej dyszy i seryjnym filtrze powietrza - 85.8km/h Jak jest po założeniu Yasuni R i Polini Air Box’a nie wiem… Bo niestety slimak od licznika jest wytarty :mrgreen: Jak wreszcie wyreguluje(muł przy 40km/h i cos czuje, ze za maly v-max) to zmierze i się pochwale :smiley: Prosze o meega ogromna ilosc komentarzy :mrgreen: Pozdrawiam :slight_smile:

Nie no piękny skuter. Widać iż robiony przemyślanie. Jak dla mnie mógłbyś zrobić jeszcze pare szczegółów ale nie będe wymieniać ponieważ jes on w projektach ukończonych. Co oznacza iż koniec na tuningu. jak odemnie to 9,5/10.

Dzieki za ocenę xD Na tuningu raczej koniec… tzn. nie przewiduje zadnych powaznych zmian juz… ale bede musial pewnie oddac fele do chromu, bo lakier z tylnej trochę schodzi :wink: Pozdro i proszę o więcej komentow :smiley:

super sprzęt ! robiony z gustem ! 10/10 !!

Zdjęcia mi się powoli ładują… F15 bardzo piękna, w tamtym roku miałem F15 i jazda była o wiele przyjemniejsza niż f12, no i wygląd miała lepszy… Przydałaby Ci się taka nakładka na czache przednią. 9/10 :mrgreen:

Mam ta nakladke na czache, ale zdjalem, bo lamerska była jak dla mnie… :stuck_out_tongue: I ta na kierownice tez… ale tez zdjalem xDD Wiecie, redukcja wagi :mrgreen: :mrgreen: Koments plx :smiley:

Hmm nawet mi się podoba tylko malowaniem za bardzo aeroxa mi przypomina i mogla by coś z mechaniki mieć?. 8/10 pozdro :wink:

Super tuning super skuter 9/10

Ej, chłopaki, powiedzcie mi, ile w środku sezonu moglbym kasy za moja malage dostac? Bo w zimie chyba przesiadka na rs80…, ale jeszcze nic pewnego :stuck_out_tongue:

Bardzo żadna;]

Bry? napisał:

Ej, chłopaki, powiedzcie mi, ile w środku sezonu moglbym kasy za moja malage dostac? Bo w zimie chyba przesiadka na rs80.., ale jeszcze nic pewnego :-P

Zależy na kogo trafisz, a wiadomo tun nigdy się nie zwraca i ciężej sprzedać. Większości patrzy na optykę a nie na mechanikę, bo przeciętny zjadacz chleba myśli tylko żeby dojechać do pracy i mało spali. Co do ceny to się nie udzielam, popatrz na allegro tam cena jest między 3300 a 3900. Poza tym to chyba jedyna f15 na forum. Najładniejsza :lol: . Zdradzisz może ile dałeś za chromowanie wydeszku?

No ja na twoim miejscu jak chcesz sprzedać to bym wystawić za 4200 i napisać do malej negocjaci (chyba iż te 4000-4200) nie interesuje)

No to tylko potwierdziliscie… Bo ja spodziewalem się za niego dostac z 3500zł :stuck_out_tongue: Nitro, za chromowanie dałem 80zł, ale po znajomosci :wink: Prosze o dalsze komentowanie :mrgreen:

Bry?, to jest 99 rok? Tyle że pomalowany… Nie dostaniesz za niż więcej jak 3500zł no chyba, że trafi się jakiś ale tak na zdrowy rozum nikt więcej nie da, ja za swoją f12 z 2001 wezmę góra 3400 na giełdzie.

A mi się te Malagi zbytnio nie podobaja. Nie maja tego czegos co przyciaga oko. Moim zdaniem ładniejsza jest juz F12 ale to zalezy od gustu. A co do twojej to nawet nawet. Nie jest najgorsza. Tuning w miare ale duzo kasy to tez mi się wydaje ze nie wyrwiesz. Ja więcej niz te 3400 za niego bym nie dal.

Hmmm… no malaga wygląda prze?licznie ale ja bym jeszcze zainwestowałw mechanikę :wink: bo wynik 85.8km/h nie jest szokujący daje 9,5/10 ale bardzo mi się podoba :wink:

TyphooN_94 napisał:

Hmmm.. no malaga wygląda prze?licznie ale ja bym jeszcze zainwestował w mechanikę ;) bo wynik 85.8km/h nie jest szokujący daje 9,5/10 ale bardzo mi się podoba ;)

Nie umiesz czytać ze z samym wydechem tyle lecialaż? Co do malagi to jest piekna :mrgreen:

W?ażnie… takie osiągi były zanim założyłem Yasuni R i Polini Air Box’a :stuck_out_tongue:
Na razie nie mam jak zmierzyc jej osiągów GPS’em… :expressionless:

Koments plx :smiley: :smiley:

fajny skuter Ładny kolor i te naklejki zar?biste!!!

Spoko maszynka Fajny tun :mrgreen:
i wygląd Ładny…
Wcze?niej mi się nie podobaży…