Elo, F15-stki zawsze mi się podobaża, a Twoja jest jedną z tych najlepszych jak dla mnie pod względem wizualnym Jeżeli już masz Yasuni R to polecić bym Ci wymieniłeś gaźnik na ok 17,5mm i będzie dopiero chodzić pięknie, da to dużo na osiągach
Pozdro
Ach te naklejki spoko sprzęcik, a jak odpicowany
nic tylko wsiadaż i na miasto takim
Witam widzi mi się ta twoja malaga daje 9/10 za 3500 bez problemu powinno pojąć sprzedać . Wiec według życzenia malaga skomentowana pozdrawiam dzodzol
Superancka malaga. Mam pytanie, ile zaplacięes za małowanie? Ja swojego runna szykuje na zmiane lakieru ale nie wiem ile kasy na to od?ozyc
To akurat tez po znajomosci, jednak nie jestem zachwycony… Lakier mialem za darmo, a lakierowanie za 160zł. Do tego doszly naklejki za podobna kwote.
Gdybym byl na Twoim miejscu uzbieralbym z 800zł, pomalować na dwa kolory, ale ?adne, drogie metaliki, do tego odpowiednie naklejki, ryfle i jest pieknie
Ja mysle nad czyms takim jak w linku ale sam nie wiem
http://www.gilera-runner.info/index.php?show=galerie&scoot=basti
spoko skuterek w skali od 0 do 10 9,99 punkta cudna ta okleinka i wogule miodzio i Ładny wydeszek cudeńko z tej malagi :030:
Doskonały skuter. Nic dodać nic ująć?.. Widać,że włożyłeś w niego kuuupę roboty i …kasy!!!
malaga zrobiona ze smaczkiem, tuning wystarczający a masz te 9/10 xD
Malaga zajebista 9,5/10 :->
Za wygląd 9/10 Za mechanikę 8/10 Ogólnie zajebiaszcza :mrgreen:
Zajebiaszcza Malaga Podobuje mi się dam 9/10. :mrgreen:
bardzo fajna malaga piękny jest ten wydech w chromie 9/10
Już ją kiedyś komentowałem Jedyna grubsza zmiana która przykuwa oko to yasiek…
Zajebista ta malaga zwlaszcza malowanie jest piekne takie malowanie zawsze mi się podobaly moja ocena 9999999999999/10