Malaguti f-12 by Alice Tuning mechaniczny; - Cylinder Motoforce 70 cm3 - Wał Rms recing - Łożyska stage6 - wariator Top racing - wydech stage6 carbon -gaż?nik dellorto 19 mm - zawór membranowy stage6 - króciec wlasnej roboty 28mm (do poprawki) Tuning optyczny; -czaszka -badlook -wlot powietrza od speedfight 2 - 4 soczewki - angels look -tyl -lifting - wczasię prac Plany; - xenon - audio -stelarz -crash pady - wypelnienie tylu -felgi 13 (niewiem jeszcze jakie pisac ropozycje) -tracz ham przod SSP -tarcz tylna (na razie jest bemben) -obodowa kierownicy wlasnej konstrukcji - opony dunlop (najpierw felgi 13) - otwierany na pilota kuferek z teleskopem -podnozki pasazera (brak seryjnie) -stalowe przewody ham. -sprzeglo i dzwon (niewiem jakie jeszcze) -uklad zaplonowy sportowy -wydajniejsza chlodnica -wsaznik temp. i predkosci z obrotami -podswietlenie skuterka - tylna lampa LED -podwyszka i gazowy amortyzator -lewe lusterko -wydajniejsze zaciski (np. od husqvarny 450 te) -ulepszone przednie zawieszenie Pozdrawiam Havana TuninG http://www.bikepics.com/members/havana/
No, no zapowiada się ciekawie moze więcej fotek
PS> Ale ten simson to lekka porażka według mnie
Simson będzie w calosci przerobiony to jest projekt z przed 2lat
No skuter bardzo ciekawy z strony optyki jak i mechaniki
heh nawet fajny kolorek taki oczojebny. Sory mody.
Malga zapowiada się ciekawie, jeśli dojdzie projekt do skutku.
Co to takiego, bo jeszcze się z tym nie spotkałem :oops:HaVaNa TuninG napisał:
fifting
Jak to wszytko zrobisz to będzie git A ten simson to totalna zajebioza :lol:
Gips sciagniety. Prace ruszyły :
- ostatnie poprawki przed małowaniem
- szukanie materiałów na felgi szprychowe 13cala
- montowanie pozostalych 2 soczewek
a jak z osiągami tej malagi ?
Przetem ledwo 110 (kwestia regulacji) teraz niewiem bo trochę do dalem części ale te 120 spokojnie wyciagnie moze więcej
Ładnie, ładnie! Będzie wypas jak skończysz
Mam pytanie czym szlifujesz szpachel?
papier 120 + gabka do szlifowania ladnie wyprowadzisz szpachel (pod warunkiem ze będziesz nakladal warstwani szpachel)
Dawno nie pisałeś… Są jakieś postępy?
widzę ze Jasiu226 bawi się w archeologa …
ale projekt bardzo ciekawy i sam jestem ciekaw co się z nim dzieje …
siemka juz jestem trochę mnie dlugo niebylo ale jestem i zaczynam konczyć malage niedlugo fotki ;D
to jak z tymi fotkamiż?
Jak wszystko pozakładam na ramę wstawiam wyczerpująca sesje z szczegółowego:)
Kiedy Beda Fotosy ? :>
Ale ładny ten lakier na maladze. Sima też niczego sobie