Malaguti f-12 by Alice

Malaguti f-12 by Alice Tuning mechaniczny; - Cylinder Motoforce 70 cm3 - Wał Rms recing - Łożyska stage6 - wariator Top racing - wydech stage6 carbon -gaż?nik dellorto 19 mm - zawór membranowy stage6 - króciec wlasnej roboty 28mm (do poprawki) Tuning optyczny; -czaszka -badlook -wlot powietrza od speedfight 2 - 4 soczewki - angels look -tyl -lifting - wczasię prac Plany; - xenon - audio -stelarz -crash pady - wypelnienie tylu -felgi 13 (niewiem jeszcze jakie pisac ropozycje) -tracz ham przod SSP -tarcz tylna (na razie jest bemben) -obodowa kierownicy wlasnej konstrukcji - opony dunlop (najpierw felgi 13) - otwierany na pilota kuferek z teleskopem -podnozki pasazera (brak seryjnie) -stalowe przewody ham. -sprzeglo i dzwon (niewiem jakie jeszcze) -uklad zaplonowy sportowy -wydajniejsza chlodnica -wsaznik temp. i predkosci z obrotami -podswietlenie skuterka - tylna lampa LED -podwyszka i gazowy amortyzator -lewe lusterko -wydajniejsze zaciski (np. od husqvarny 450 te) -ulepszone przednie zawieszenie Pozdrawiam Havana TuninG http://www.bikepics.com/members/havana/

No, no zapowiada się ciekawie :slight_smile: moze więcej fotek :stuck_out_tongue: PS> Ale ten simson to lekka porażka według mnie :confused:

Simson będzie w calosci przerobiony to jest projekt z przed 2lat :stuck_out_tongue:

No skuter bardzo ciekawy z strony optyki jak i mechaniki :wink:

heh nawet fajny kolorek taki oczojebny. Sory mody.

Malga zapowiada się ciekawie, jeśli dojdzie projekt do skutku.

HaVaNa TuninG napisał:

fifting

Co to takiego, bo jeszcze się z tym nie spotkałem :oops:

Tyle zrobilem z tylem przed wypadkiem http://www.bikepics.com/members/havana/94f1250/

Jak to wszytko zrobisz to będzie git :smiley: A ten simson to totalna zajebioza :lol:

Gips sciagniety. Prace ruszyły :

- ostatnie poprawki przed małowaniem
- szukanie materiałów na felgi szprychowe 13cala
- montowanie pozostalych 2 soczewek

a jak z osiągami tej malagi ?

Przetem ledwo 110 (kwestia regulacji) teraz niewiem bo trochę do dalem części ale te 120 spokojnie wyciagnie moze więcej :slight_smile:

Ładnie, ładnie! :smiley: Będzie wypas jak skończysz :sunglasses: Mam pytanie czym szlifujesz szpachel?

papier 120 + gabka do szlifowania ladnie wyprowadzisz szpachel (pod warunkiem ze będziesz nakladal warstwani szpachel)

Dawno nie pisałeś… Są jakieś postępy? :sunglasses:

widzę ze Jasiu226 bawi się w archeologa … :stuck_out_tongue:

ale projekt bardzo ciekawy i sam jestem ciekaw co się z nim dzieje …

siemka juz jestem trochę mnie dlugo niebylo :confused: ale jestem i zaczynam konczyć malage niedlugo fotki ;D

to jak z tymi fotkamiż?

Jak wszystko pozakładam na ramę wstawiam wyczerpująca sesje z szczegółowego:)

Kiedy Beda Fotosy ? :>

Ale ładny ten lakier na maladze. Sima też niczego sobie