Żebyście zbyt długo nie czekali to wstawiam kilka fotek jakie postępy z malaga. Efektem problemów z snem złożyłem silnik i odkopałem wydeszek w garażu
i ostatnio znalazłem tez felgi do mojej malagi na razie nie wyglądają ale już niedługo będą kozackie.
foty ==> http://www.bikepics.com/members/havana/94f1250/
Silnik ładnie się prezentuje, wydech też niczego sobie. Z tymi felgami to se jaja robisz nie?
nie felgi będę szprychowe na przód 12 a na tyl 13 w szprychach
O to będzie przód nisko tył wysoko, ładnie mi się podoba. Powodzenia w projekcie
HaVaNa TuninG napisał:
nie felgi będę szprychowe na przód 12 a na tyl 13 w szprychach
Co zrobił Ci Twój skuter, że go karzesz takimi szprychamiż :-/
Według mnie będzie to wyglądało tragicznie :-|
Damianho Czemu tak sadziszł;> Widzialem gdzieś na necie z szprychowanymi felami i wyglądaja bosko ;*
Znajdź to foto i mi pokaż :->
ja uważam ze może być ciekawie , jeszcze nigdy ni widziałem skuta na szprychach
felgi będą pomalowane cale na czarno z rantem pomarańczowym lub piasta i obręcz czarna a szprychy złote. jeszcze nie wiem a wy jak myślicie? Dodam ze wybrałem felgi szprychowe ponieważ tunerzy tuningowi robią to wszystko czego jeszcze nikt nie zrobił i każdy prze zemnie tuningowany pojazd jest wyjątkowy i jedyny
i takie podejście mi się podoba , zrobię tak bo inni tego nie maja,
Bardzo fajny projekt.
Kolor mi się bardzo podoba
A szprychy wyglądają rewelacyjnie jak dla mnie
Jak postepy z f12?;> A i Damianho Te fote widzialem z rok temu i nie pamietam gdzie to bylo Sory
Na razie mam mały kłopot z tylnym kolę żeby go tam dopasować ale niema rzeczy niemożliwych
hmmm nie powinno byÆ tak źle, lepiej takie koła niż oklepane od roxa. -,-
A i custom to będzie niezły
wrzuc jakieś fotki co zrobiles nowego (te na bikepics widzialem)