Też posiadam 6-letnią Chinkę: http://www.startec.com.hk/product_s4.html jak na razie sprawuje się bez zarzutów :) Pali na widok kluczyka, doskonale znosi polskie drogi, troszkę się "rozjeździła" - na początku nie szła więcej niż 45km/h, teraz smiga nawet do 70 ;) ale do tego nie powinnam się chyba przyznawać :P
swietny skuter:d mega mi się podoba;]
ja mam chinskie cos i nie narzekam;] Kiedys zadawalem tu pytanie czy warto kupic -stanowczo mi odradzono, ale niestety jakos si nie mogłem powstrzymać no i kupilem faspider roma / cos jak wilga vapord czy inny coliber:). sprawuje sie swietnie po wymianie cylka i kilku innych czesci na 80 ccm zamyka licznik bez problemu. Moc w manetce mi się bardzo przydala w wielu sytuacjach:). Po odpowiedniej regulacji u dobrego mechnika chodzi jak złoto:).
Romet 737 Przebieg, mały bo niedawno kupiony niecałe 600km jeżdżę sobie na razie po 40-55 żeby go jeszcze dotrzeć, silnik dobrze pracuje, tylko nie zawsze odpali za pierwszym razem, najczęściej za trzecim, żaden plastik sie na razie nie złamał, ale to na pewno kwestia czasu na polskich drogach, jak na razie wszystko się trzyma, jeśli chodzi o spalanie, to zatankuje sobie za 10-15zł i pojeżdżę kilka dni, przyspieszenie mogło by być lepsze, zobaczymy jak się będzie sprawował mój romecik jak go dotrę:)
Uploaded with ImageShack.us Jakość nie najlepsza, zdjęcie robione telefonem SE C510
Witam Mam skuter marki Motomar Vision zakupiony za 1800 zł nowy śmiga ponad 80 km mam go rok przebieg 8 tys km moim zdaniem trafiłem na dobry egzemplarz trafiają się niewielkie usterki no ale tak to bywa jestem zadowolony jego osiągami i startem jest to skuterek na kołach 10 podobny do colibra zippa vapora i innych na 10 calowych kołach
Witam. Jestem posiadaczem skutera marki Romet modelu 777 Za kupionego wczoraj. Zrobiłem nim 14 km i dużo nie mogę niestety powiedzieć ponieważ moto jest na dotarciu. Narazie jestem z niego zadowolony bo nie znalazłem usterek a prowadziłem dokładne oględziny. Pozdrawiam
Witam. A ja posiadam ptaszka zwanego Coliber ... jestem zniego zadowolony... jak narazie wladowalem troszke kasy wiadomo na co... jedynym minusem sa stanowczo PLASTIKI!
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie ze skuterem Keeway Outlook 125? Rozważam ten model. Chciałem Kymco Agility City 125 i większość osób w ciemno poleca Kymco. Ponoć ten Outlook jest całkiem niezły i ma super silnik? Co sądzicie?
Mój skuterek: Inca Sprint 50 rok prod: 2009 przebieg: ok 2500km V max: 60km/h po zdjeciu blokady (chyba troche malo??co sadzicie?) Przymiezam sie do tuningu..to moj pierwszy skuter
Też posiadam 6-letnią Chinkę: http://www.startec.com.hk/product_s4.html jak na razie sprawuje się bez zarzutów :) Pali na widok kluczyka, doskonale znosi polskie drogi, troszkę się "rozjeździła" - na początku nie szła więcej niż 45km/h, teraz smiga nawet do 70 ;) ale do tego nie powinnam się chyba przyznawać :P
Uważaj bo mnie policja w tajnym aucie nagrała jak jechałem 80km/h chcieli mi zabrać dowód rejestracyjny ale jakoś ich ubłagałem dali mi mandat w wysokości 150z złoty.
Dziś widziałem w Tesco na Połczyńskiej fajny motorower Traficco Bassa za 1599 zł. Ellegancko wygląda ale jak to ma się do jakości? Mejd in Czajna rzecz jasna.
Ja posiadam Ince Street 50 2t.Posiadam ją 2 miesiąc i ma przebieg 4.000tyś km przejechane.Jak narazie nie myślę o zakończeniu sezonu jak już śnieg spadnie to wtedy przestane jest to mój 1 skuter w życiu ale tak pomyślałem żeby za rok zakupić Aprile rs 125 albo yamahe tzr 125. Jestem zadowolony tam miałem problem z plastikiem ale to moja troche wina była :DD
Inca Street 50 2T szafa: 3556 km od końca lipca na blokadach 45km/h zdjęta tuleja 65km/h wystarczająco dobre przyśpieszenie amory na 5+ ładny wygląd jak dotąd tylko aso
nca Street 50 2T szafa: prawie 5000 km na blokadach 45km/h zdjęta tuleja 65km/h wystarczająco dobre przyśpieszenie amory na 5+ ładny wygląd jak dotąd 2 krytyczne(zagrażające życiu) zdarzenia - więcej po wybiciu ponad 5000km na zegarze
Kisiu1981 Moj kolega sobie kupil takiego. Gwarancja 1 rok a za pierwszy przeglad serwisy krzyknely mu 300 zl :roll: CO do Inca street to bassa jest o wiele mniejszy i 4 suw
No to też już rzeczywiście. No właśnie myślałem, że to ciekawie wygląda, a tak naprawdę to oznacza Wielkie Kłopoty.
Witam, Jestem użytkownikiem skutera Yiying Tommy 125 /YY125T-19/ Na dzień dzisiejszy sukcesywnie wymieniłem w nim w zasadzie wszystkie plastiki, ponadto wariator, pasek napędowy, tłumik, kompletny hamulec przedni. Aktualnie borykam się /a w zasadzie elektryk/ z elektryka w której majstrował poprzedni właściciel i nie możemy z nią dojść do ładu. Jeżeli ktoś z was posiada przypadkiem schemat, to byłbym niezmiernie wdzięczny. Jak dotąd nie udało mi się takowego skutecznie zakupić. Skuter kupiłem jako całkowicie "zielony" przyszły użytkownik i udało mi się nim dojechać jedynie do najbliższego warsztatu :? Mam nadzieje, że uda mi się w przyszłym sezonie doprowadzić skuter do ładu i składu ;-) Pozdrawiam
Straszny nietypowiec jak na Polskę. Może poszukaj jego klonów i na ich podstawie zacznij szukać schematów. http://www.startec.com.hk/product_s4.html PS. Ile już włożyłeś w jego remont?
Powiem tak, za te pieniądze kupiłbym nowy :evil: a jeszcze pozostała mi elektryka. Zakupy części robię w chinesemotorcycleparts... Jak dotąd przebiegało to sprawnie. Ale utknęliśmy na schemacie instalacji elektrycznej. Dostępna jest u nich w dwóch wersjach, papierowa i email. W pierwszej kolejności zakupiłem papierową, zapłaciłem bagatela 20GBP. Cóż zrobić, elektryk stoi nie mogąc dojść do ładu. Po 2 dniach od zakupu online okazało się, że pomimo faktu, że schemat widnieje jako dostępny, to niestety go nie mają /czekam na zwrot kasy/ Zdecydowałem się więc na desperacki krok coś... zamówiłem schemat na email za jedyne 51 GBP!!!. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałem 3 kartki w wordzie zawierające informacje jak użytkować skuter :-O. Tym samym zamroziłem tam 70 GBP i nadal nie mam schematu. Oczywiście wierzę w to, że zwrócą mi pieniądze albo w końcu schemat instalacji się znajdzie. Jak dotąd rzetelnie wywiązywali się z zamówień i mam nadzieję, że tak pozostanie. Pozdrawiam