Lockerz.com - nagrody za free

lockerzlist.pl proszę to Blog / forum owcy :d tam opisuje co i jak tłumaczy itp :))

Czytajcie tego ich pierdzielonego facebooka! Jak będzie restock napiszą tam o nim! Albo maila dostaniecie…

Ej mam pytanie to psp jakiego ma softa :?:

Pewnie coś koło 5 :stuck_out_tongue: Nie wiadomo… Na pewno to jest PSP3k

Do tych co nie czytają Facebooka…

Ostatnie kilka wiadomości jest generalnie optymistycznych.
- prawie skończyli sprawdzać zamówienia z tego restocku o 18.
- pierwsze nagrody z restocku o 1 w nocy (te, które miały nr zamówienia) już dochodzą do Polski - pendrivy, skiny itd
- czyli nagrody idą ok tydzień, dwa… Co znaczy :smiley: Że może my też swoje nagrody dostaniemy szybciutko? :slight_smile:
- piszą coś, co ja sobie tłumaczę jako “w poniedziałek skończymy sprawdzać zamówienia i zaczynamy rozsyłać nagrody”

Niestety, wciąż nie podają daty generalnego restocku

Chyba tyle :wink:

Dobra to juz mnie pocieszyles z lekka bo myslalem ze leca w kultki i nic nie będzie jak cos będziecie wiedziec piszcie :slight_smile:

Wlasnie dostalem e-mail od Kathy:

We just completed our fraud check, and we will begin sending out second receipts this week as we ship prizes.

Do not be concerned if you have not received it–this was our biggest redemption ever. Members redeemed more than 50,000 prizes-so it’s taking some time to process it. When the prize is shipped, your PTZ will be deducted.

We ask for–and appreciate–your patience right now.

I tak mniej więcej:

Właśnie skończyliśmy sprawdzać oszustów i zaczniemy wysyłać drugie potwierdzenia zamówienia w tym tygodniu jak wyślemy nagrody.
(tego nie wiem, chyba coś w stylu “nie martw się”) jeżeli nie otrzymałeś go - to było nasze największe zamówienie. Użytkownicy zamówili ponad 50k nagród - więc trwa trochę czasu, żeby je przetworzyć.
Kiedy nagrody zostaną wysłane, twoje PTZ będą odjęte
Prosimy o cierpliwość

Mnie na razie nie zbanowali, więc jest chyba dobrze ;D

OMG, ale błędów narobiłem w tamtym poście :slight_smile: Sorry, trochę śpiący już byłem :stuck_out_tongue:

Narazie nie ma nic nowego na facebooku… Trochę się niecierpliwie xD

kiedy restock dla ludzi co vipa nie maja ? ^^

W grudniu -.-

Póki co nie wiadomo kiedy. Jak coś będzie to wszyscy dostaną maila z taką informacją

Zaniedbujecie już ten temat.

Bo nic nowego się nie dzieje… Prawie nikt potwierdzen nie dostaje itd… Do wtorku mają niby to powysyłać…

z tego co ja wyczytałem nagrody do końca grudnia mają zostać rozesłane.

Do 15.12 wszyscy mają otrzymac potwierdzenie wyslania nagrody bądź informacje o anulowaniu wysyłki

Too zaczynam się bać =x

Dali sobie czas do północy

Czyli do naszej 6 rano w środę :stuck_out_tongue:

Także dzisiaj grzecznie idziemy spać, a jutro rano wstajemy i WOOOOOW

lub KU*(^&()()()(@)(*)&%%$#$%AAAAAAAAAAAAA FUUUUCKKK YOUUU LOCKKERRRZZ :smiley:

Zobaczymy jutro :smiley:

hahahaha żal lockerza…
czytając polskie forum o lockerz to 3/4 użytkowników zostało zbanowanych i punkty wyzerowane pod pretekstem że oszukiwali xD
ooo żaaal…
pare osób dostało maile że nagrody im wyślą i inni dostali maile że dostaną kartę amazon 50$ xDD
pozdroo…
w kulki ciule lecą.

ja nic nie dostałem, żadnego potwierdzenia ani nic jeszcze xd

Tez na razie nic nie dostalem. Jesli mnie zbanuja to czekam na restart wszystkiego i wtedy bardziej legalnie xD

lol, jeszcze dzisiejsze pytanie mi się nie wyswietlilo… wczorajsze nadal jest

Mi anulowli :stuck_out_tongue: Napisali, że ok, że zgłosiłem się do Amnestii, ale miałem za mało legalnych PTZ na nagrode i nawet mogłem nie mieć statusu z-list xDxD

Ja zadnego maila jeszcze nie dostalem. Ani anulowania ani potwierdzenia.