Ja chce psp :573:
Ej a tak w ogole dostałem 2 meile od lockerz’a. Nie wiem o co w tym wszystkim biega :-/ Trzeba coś wysłać czy coś? Sprawdźcie swoje meile.
Kawałek maila:
[code:1:ad31739e74] Dear Z-Lister,
We’re writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to teri@lockerz.com by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt.
Once we’ve authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account.
We look forward to getting your redemption prize to you very soon. Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption.
The Lockerz Crew[/code:1:ad31739e74]
Musisz im wysłać to potwierdzenie zamówienia.
Szybko wysyłaj, bo do jutra chyba tylko można.
Czyli jaka ma być treść mailaż Że potwierdzam, czy coś jeszcze? Wy co tam napisaliście do nich??
No to co przyszł☻o zaraz po złożeniu zamówienia, temat maila chyba order receptit, skopiuj tego maila i im wyślij na adres podany w tym ostatnim mailu.
jak Ci przychodzi po zamówieniu mail order receipt wchodzisz w niego klikasz prześlij dalej i zmieniasz tylko odbiorcę. nic nie dopisujesz itd
Jak zmieniasz odbiorcę? Ja nic nie zmieniałem.
[ Dodano: 01-12-2009, 20:42 ]
A, już kapuję.
Ok dzięki wielkie
Mam vipa!. Oczywiście większość zaproszonych jest fałszywa ale mam nadzieje że się nie kipną. Mam teraz 252 pkz, jak dobrze pójdzie to wezmę psp, albo konsole wii albo ipoda.
Najlepiej i najwygodniej mi się pracowało na o2, nawet na telefonie nie było problemów. Na wp często się coś je…ło. na interii też h…wo. na onecie nawet nie zakładałem meili bo za dużo roboty tam było.
Ale na gmail miałem problemy na komieć 6210 navi na przeglądarce opera mini. O2 najlepsze. Jednego meila założyłem na g.pl, to przez tydzień zapro szło, i jeszcze nie doszło.
Tyle, że na o2 masz 4 aliasy Zakładając jedno konto masz automatycznie 4 i na każde dostaniesz zapro ;p
Wiem że tak jest, ale ja tego nie próbowałem. Próbował już ktoś?
No i co doszło coś komu ? Bo ja tak nie szpanując to kumplowi , doszło już dość sporo rzeczy
Szpan
I jak owca dokładnie mnie poinforował przesyłka szła 9 dni (ups), , i teraz jakoś pod koniec grudnia dostanie xboxa 360
i koszulke która mi da :PP , i będzie lans u nas w szkole , bo kazdy zbiera punkty a nic im nie dochodzi
dość sporo? dopiero był jeden restock z którego mogło cokolwiek przyjść a jak zdążył pkt nazbierać to 2 mógł upolować a z tego ostatniego restocka niemożliwe żeby już mu doszło i w 9 dni też mi się nie chce wierzyć, z USa do pl 9 dniż…
daj jakieś foty co mu to przyszło…
Heh to Cie zdziwię , Owca miał coś około3 tys punktów , teraz już ma mniej , ma około 800 poleconych!!! i tu nie jade w kulki aby nabić sobie posta tylko to jest prawda , teraz przysłali mu dokładnie psp, 2 skiny do iphona, ice cream , i jakoś za 4 czy 5 dni ma być wysany ixbox z moja koszulka ( owca znajomy z klatki :d 2 razy nie zdał , ale sam na siebie robi
tzn siedzi non stop na kompie )
Jutro owczy zrobi fotki to wstawie
Kiedy da rade cos zamowic bez Vipaż Bo niestety nie mam a chce cos wreszcze zamowic
W grudniu
mamy grudzień… wiadomo kiedy dokładnieją?