powinieneś dać radę, trzeba je wydłubać. Namiary - jak wydłubiesz to na starych będą, poszukam gdzieś miałem napisane jaki to wymiar
madi napisał:
powinieneś dać radę, trzeba je wydłubać. Namiary - jak wydłubiesz to na starych będą, poszukam gdzieś miałem napisane jaki to wymiar
Właśnie chodzi mi o wymiary nie mogę znaleść, a skutera nie chcę rozbierać bo go potrzebuję jest trochę słabszy ale jeżdżę,
to chyba będą:
15.6x25.5x7
20x31x7
madi napisał:
to chyba będą:
15.6x25.5x7
20x31x7
Wielkie dzięki, ale jesteś pewny?
spisane z katalogu części, trochę z jednym jest nie jasno pokazane, ale na 99% jest ok, zwłaszcza, że wał jest niesymetryczny, tzn czopy mają różną średnicę z obydwu stron
Jak chcesz to mogę Ci ten katalog wieczorem wysłać jak wrócę, tylko wyślij na PW/gg swój adres e-mail
madi napisał:
spisane z katalogu części, trochę z jednym jest nie jasno pokazane, ale na 99% jest ok, zwłaszcza, że wał jest niesymetryczny, tzn czopy mają różną średnicę z obydwu stron
Jak chcesz to mogę Ci ten katalog wieczorem wysłać jak wrócę, tylko wyślij na PW/gg swój adres e-mail
Dzięki madi zamówiłem te;
http://www.racing-planet.pl/tuning-skutera-uszczelniacze-silnikowe-naraku-kymco-silniki-horyzontalne-p-13894-1.html?cPath=13969_13975_13998&sessID=b5ba58332b303922912c1971f73074fe
Dziś kupiłem w biedronce taką oto lampkę,dokładnie tą białą:
Będzie zamontowana pod siedzeniem do oświetlenia schowka :) Ma czujnik ruchu,który po podniesieniu kanapy zapali diody,co ważne działa tylko w ciemności.
Dziś mój sprzęt został ranny,efektem jest starty bok,pęknięty plastik i wgięcie na chromowanej blasze tłumika :( Czeka mnie klejenie tego plastiku,jakim klejem najlepiej?
Wrzuć jakieś foty tych połamanych plastików, jeśli pęknięcia są duże to nie wiem czy jest sens to kleić... Ewentualnie czymś podkleić
Może ktoś ma używane plastiki do Kymco Vitality,kolor niebieski?
nowe w motorlandzie kosztują majątek ;/ sam pytałem i mnie przeraziło :(
Ten plastik co mi pękł kosztuje 210zł,już rozkręciłem,umyłem i czeka na klejenie,później wrzucę fotkę tego pęknięcia.
Pęknięcie i obtarcie:
A tu po klejeniu:
Pod spodem tego plastiku jest taki napis,może ktoś się orientuje czy jest tu kod koloru?
pamiętam, że ktoś już umieszczał na forum szczegółową instrukcję do Kymco Vitality... ale jakoś nie mogę jej znaleźć.
może ktoś jeszcze posiada ?
Ja mam w pdf-ie,ale po angielsku. Podaj maila na priv to mogę przesłać.
Witam czy moze ktoś mi pomóc i podpowiedzieć gdzie jest filtr siatkowy oleju silnikowego ( kymco agility 4T ) Chcę go wyczyścić i zmienić olej lecz nie wiem gdzie on siedzi.
makos napisał:
Witam czy moze ktoś mi pomóc i podpowiedzieć gdzie jest filtr siatkowy oleju silnikowego ( kymco agility 4T ) Chcę go wyczyścić i zmienić olej lecz nie wiem gdzie on siedzi.
http://www.skuterowo.com/jak-wymienic-olej-w-skuterze-w-15-minut/
Wg podlinkowanego arta, filtr ten powinien wyskoczyć sam po odkręceniu śruby spustowej miski olejowej.
makos temat dotyczy vitalki więc pytania odnośnie innych modeli zadawaj w oddzielnych pytaniach.
Dzisiaj w końcu, po zimie ruszyłem Vitalką na miasto. Troche zimno, ale frajda była :)
Pozdro dla forumowiczów.
madi napisał:
makos temat dotyczy vitalki więc pytania odnośnie innych modeli zadawaj w oddzielnych pytaniach.
miało być w oddzielnych tematach :)