Kymco super 9 lc by ReKoRd UPPP!! wydech zmieniony

Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem kymco super 9 lc 26.06.2009 i teraz tak czemu kupiłem kymcoś A czemu nie na mieście pełno aeroxów aprill sr itp a nigdzie tam nie było kymco :slight_smile: a tak poza tym jest wygodny chłodzony cieczą i ma bardzo dobre osiągi :)) i jeszcze cena była promocja że udało mi się nabyć go za niecałe 5 000 zł :slight_smile: a normalnie kosztuja ponad 6500 zł
Narazie w kymco zostało zrobione :
zmieńiona tuleja na odblokowano :slight_smile:
odblokowany wydech ( zwężka przy cylku ,ślepa kicha i zwariowywacz spalin )
i skrócony chlapacz ( nie widać tego na zdjęciach)
Wydech tecnigas next-r
Plany
Jakieś wario malossi multivar lub hebo ng
Macie fotki

jak na razie seria ale ładny jak na skuter , mam i miałem z takim do czynienia :stuck_out_tongue: z optyki czegoś nie planujeszł

no moze cos będzie ale niczego nie obiecuje :smiley: najpierw musi się kasa pojawic :smiley:

najważniejsze to kupić wario i komin , co nie ?

Czemu masz jeszcze stary avatar ? :stuck_out_tongue:

Nie miałem czasu zmienić :smiley: ale komin na pewno będzie :smiley: no i przy okazji wario :smiley:

Ładny :stuck_out_tongue: jaki v-max?

Narazie 85 km/h real

to lepiej niż keeway po tunie :slight_smile:

A jaki to w ogóle silnik? “Kymkowski” czy kopia jakiegoś innego?

no fajny , fajny , ale keeway mi się bardziej podobał :/… I miałeś kupić biegówkę :D!!

chyba silnik hondy

BALU napisał:

chyba silnik hondy

mina lc ;) a skuterek ladny ;))

Heh nareszcie Rekord pokazales tą maszynke :slight_smile: O ile się nie myle to one maja silniki hondy.

No a sprzet spoko. Zdejmij calkowicie chlapak xD I nadkole i wygląda zajebiscie wtedy.

Danielson o jaką “mine” ci chodzić

danielson miał na mysli minarelli lc , ale się myli tam sa silniki hondy lc :stuck_out_tongue:

tak czy inaczej ładny pocisk ogólnie osiągi cudne ale kiła ładniejsza stylistycznie była według mnie :stuck_out_tongue:
rób tuna bo wtedy to dopiero poleci :smiley:

W S9 nie podobają mi się te szerokie dupska :-> A ten błotnik to najlepiej wywal calkiem i zrob jakieś nadkole.

Courte, Poczekaj do zimy biegówka się pojawi :smiley: chlapacz może zdejme :smiley: ale na razie dam się na spokój jak będzie leciał tun to juz poleci konkretny :smiley:

kurde aż się dziwie, że kymco a leci realne 85 km/h :smiley: