Witam stałem się szczęśliwym posiadaczem kymco super 9 lc 26.06.2009 i teraz tak czemu kupiłem kymcoś A czemu nie na mieście pełno aeroxów aprill sr itp a nigdzie tam nie było kymco a tak poza tym jest wygodny chłodzony cieczą i ma bardzo dobre osiągi :)) i jeszcze cena była promocja że udało mi się nabyć go za niecałe 5 000 zł a normalnie kosztuja ponad 6500 zł
Narazie w kymco zostało zrobione :
zmieńiona tuleja na odblokowano
odblokowany wydech ( zwężka przy cylku ,ślepa kicha i zwariowywacz spalin )
i skrócony chlapacz ( nie widać tego na zdjęciach)
Wydech tecnigas next-r
Plany
Jakieś wario malossi multivar lub hebo ng
Macie fotki
jak na razie seria ale ładny jak na skuter , mam i miałem z takim do czynienia z optyki czegoś nie planujeszł
no moze cos będzie ale niczego nie obiecuje najpierw musi się kasa pojawic
najważniejsze to kupić wario i komin , co nie ?
Czemu masz jeszcze stary avatar ?
Nie miałem czasu zmienić ale komin na pewno będzie no i przy okazji wario
Ładny jaki v-max?
Narazie 85 km/h real
to lepiej niż keeway po tunie
A jaki to w ogóle silnik? “Kymkowski” czy kopia jakiegoś innego?
no fajny , fajny , ale keeway mi się bardziej podobał :/… I miałeś kupić biegówkę :D!!
chyba silnik hondy
mina lc ;) a skuterek ladny ;))BALU napisał:
chyba silnik hondy
Heh nareszcie Rekord pokazales tą maszynke O ile się nie myle to one maja silniki hondy.
No a sprzet spoko. Zdejmij calkowicie chlapak xD I nadkole i wygląda zajebiscie wtedy.
Danielson o jaką “mine” ci chodzić
danielson miał na mysli minarelli lc , ale się myli tam sa silniki hondy lc
tak czy inaczej ładny pocisk ogólnie osiągi cudne ale kiła ładniejsza stylistycznie była według mnie
rób tuna bo wtedy to dopiero poleci
W S9 nie podobają mi się te szerokie dupska :-> A ten błotnik to najlepiej wywal calkiem i zrob jakieś nadkole.
Courte, Poczekaj do zimy biegówka się pojawi chlapacz może zdejme ale na razie dam się na spokój jak będzie leciał tun to juz poleci konkretny
kurde aż się dziwie, że kymco a leci realne 85 km/h