No leci leci tyle nie odstaje osiągami roxom czy aprillom sr :))
Ładny ;] taki jak mój ;]
Norvid, to nie polskajazda.pl żeby pisać komentarz tylko po to żeby w jego treści dać linka do swojego tematu aby do niego wejść i napisać prymitywny komentarz “ohh ahh dziękuje daje maxa” xd
a czy wydech tecnigas rs2 będzie się nadawał do seri cyla i mi go nie zarznie ?
Wrzucaj
Da rade kumpel ma RS-a w 50cc ma 15tys nalatane i jest ok a od 2 tys jeździ na mixolu
ja mialem rs w serii ( bo jeszcze nie bylo rs II) i latal znakomicie. zrobilem z 4ttys przebioegu i żadnej awarri pozniej dopiero 70ccm przyslzo ;
aha a podobno w kymco przy samym tłumiku mul do 20 to normalne zjawisko ? że nie da rady się tego mula pozbyc
Sprzęgło Hebo R z dzwonem sprzęgła rolki 6g i nie ma prawa być żadnego muła
aha dzieki za pomoc Przemas92, masz pomógł niech ci będzie
nigdy nie mialem mula. jeśli będziesz mial: wario małossi, sprzeglo polini 2g evo, dzwon sprzegla polini evo, komin rs to rolki 6,3gr i chodzi zajebiaszczo ;d
hm nad kominem i wariem pomyśle ale nad sprzęgłem nie wiem chyba żę mi padnie ale zawsze można twardsze sprężynki wsadzić i będzie git
A tak poza tym w kymco pekl klosz z tylu a przez co ? przez stunt ;/ z 5 razy jechałem na kole było git a za następnym razem skuter przechylil się za mocno i zanim hebel tylni nacisnołem już po kloszu ale na szczęście tylko klosz poszedł
Hah ! Psuja, psuja !
No też ostatnio ćwicze na kole przy tym setupie co mam to nawet nie msuze zbytnio rekami podrywac sam idzie. chyba widzialem twoj temat na mielochu ;d
yhym rudy nie psuje nie psuje ale fajne to idzie na koło nawet seria tak leciutko ;d ale założe nowy klosz i nie bede odwalał na kymco do tego kupie jakieś piaggio nrg albo typhona albo coś podobnego
ReKoRd napisał:
piaggio nrg albo typhona albo coś podobnego :P
chyba żartujeszł!
nie szkoda Ci kasy? :<
Jeszcze niewiem czy to zrealizuje ale wiem jedno tylko kasa się pojawi idzie tecnigas next-r i wario polini od kumpla :PP 1 000 km przebiegu 150 zł myśłe ze nie wygorowana cena i do tego nowe rolki 6 g :))
[ Dodano: 20-08-2009, 14:01 ]
no i kymco już ma nowy klosz i śmiga :))
[ Dodano: 06-05-2010, 16:27 ]
UPP !!!
Wstawiłem do swojego skuterka wydech tecnigas next-r miał być leo zx ale tecnigasa miałem na miejscu więc go wybrałem.Co do osiągów to dał i to dużo przyspieszenie się poprawiło dużo no i vmax wzrósł koło 10 km/h teraz idzie tak 90 realne ;p macie foty z polskiej jazdy bo nigdzie nie chcą mi się wstawić foty ;/ a także zmieńiłem wario na hebo i vmax obecnie wynosi 95 km/h real
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kymco/Super_9/83028