Witam. Mam pytanie,ostatnio miałem problemy z odpaleniem,musiałem kręcić rozrusznikiem kilka minut,parę razy żeby odpalić,więc mówię sobie dość,trzeba to naprawić,ale oczywiście zepsułem.Myślałem ze może coś z automatycznym ssaniem,rozkręciłem na oko wydawało się ze dobrze wkręciłem z powrotem i odpalił,ale rano już nie mogłem odpalić aż do teraz.Nie wiem co się stało,może mi ktoś doradzi,czy to wina ssania,jak sprawdzić czy w ogóle działa.
Wombat co to za różnica czy nazwę to kopka kopniak laczek czy Kłaczek ostatecznie flaczek jak wiadomo o co chodzi :)
Dlatego że to ma nazwe i nazywa się dźwignią rozrusznika nożnego albo potocznie kopniakiem. A nie kopką, kopkiem czy innym czymś. Niedorozwoje z gimnazjum tak to nazwali bo skąd niepiśmienni debile mieli by znać właściwą nazwę. Jest to tak nie "po polskiemu" że oczy bolą.
No i kopka, to może być jajek... jak są małe, czyli od tych z wolnego wybiegu, bo jak to już poważne jaja, to raczej kopa :-) https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kopa_(liczba)
Druid ewidentnie to prześladuję mnie brak pieniędzy :D a tak nadmienię zastanawiałem się nad kupnem nowego Dinka ale jak nic szkoda mi 8k na 50ccm które i tak będę musiał przerobić