radwan962 napisał:
mówiłem żebyś się nie udzielał bo jesteś tu potrzebny jak zeszłoroczny śnieg i na dodatku jesteś dzieciakiem robiąc sobie we mnie internetowego wroga powodzenia chłopaczku
taki duzy a taki glupi?
radwan962 napisał:
mówiłem żebyś się nie udzielał bo jesteś tu potrzebny jak zeszłoroczny śnieg i na dodatku jesteś dzieciakiem robiąc sobie we mnie internetowego wroga powodzenia chłopaczku
taki duzy a taki glupi?
nie chce cię tu obrażać jesteś cwany dawaj na PW bo FORUM NIE JEST OD TEGO NAPINACZU
DooOminO napisał:
Ty widzisz czlowieku co piszesz? daje porade, aaale nie bo przeciez nie umiesz tego zrobic ale porady nadal szukasz, mam ci kazac wymienic paliwo na sportowe? moze to bedziesz umial zrobic.
Zdradź mi tą tajemnicę jakie to paliwo "sportowe" ? :)
radwan zacznijmy od tego na ile czujesz się żeby grzebać w swoim sprzęcie , co potrafiłbyś zrobić samemu ?
Zaprzestańcie tych docinek w imię pokoju i wolności! Zaparzcie sobie meliske i się odprężcie, albo powyzywajcie się na priv. Forum to nie miejsce do tego.
Jeśli chodzi o wario to rozejrzyj się za produktami firmy Naraku czy Tec. Z tego co paczę to są całkiem, całkiem, tylko musisz się zorientować czy do twojego Kymco by się spasowały.
Dzięki a oprócz wario co można by jeszcze wymienić
elloco napisał:
DooOminO napisał:
Ty widzisz czlowieku co piszesz? daje porade, aaale nie bo przeciez nie umiesz tego zrobic ale porady nadal szukasz, mam ci kazac wymienic paliwo na sportowe? moze to bedziesz umial zrobic.Zdradź mi tą tajemnicę jakie to paliwo "sportowe" ? :)
radwan zacznijmy od tego na ile czujesz się żeby grzebać w swoim sprzęcie , co potrafiłbyś zrobić samemu ?
wszystko bym poczytał to bym ogarnął co jak zrobić wkońcu żyjemy w XXI wieku