Po co ci stozek?
DooOminO napisał:
Po co ci stazek?
ja też nie polecam , oryginalna pucha nie jest zła, przynajmniej nie brudzi ci się gaźnik , a poza tym stożka ciężko jest wyregulować i ponadto skuter więcej pali przez to.
Palic bedzie wiecej jezeli zmieni dysze, stozek = wiecej powietrza, ogolnie nie ogarniam co za moda na te stozki przyszla przeciez to kawalek gabki, oryginalny filtr jest sto razy lepszy bo po pierwsze wyglusza a po drugie w trakcie deszczu nie martwimy sie o sinik.
Bo ciekawiej brzmi :) I daje nam poczucie wzrostu osiągów, chociaż tak nie jest, chyba że mówimy o większych pojemnościach :D
to co zmienić tak żeby wydać 300zł a zmienić osiągi nie chce zmieniać cylindra i tłumika(zrobie to za jakiś czas)
Jezeli tego nie zmieniasz to nie ma co tunningowac, boisz, ze rodzice sie 'kapną'?
nie poprostu sam tego nie zmienie i musiałbym to komuś dać więc wole sobie swoją 50-tke do cna wykorzystać
jezeli wydechu nie umiesz zmienic to moge ci jedynie polecic wymiame swiecy..-.-
chłopie zamiast truć 4 litery napisał byś lepiej co by można zmienić a nie cwaniakować tym że umiesz wszystko ogarnać, też bym to jakoś zrobił ale nie jestem pewny że to zrobie dobrze więc za to się nie biore
Kurw*a to ciekawe co mam doradzic jezeli wydechu nie umiesz zmienic. Jak chcesz zmienic wariator jezeli nie wiesz jak ten wydech zmienic.
Widze ze nie jesteś godzien abym się z tobą kłócił ponieważ
-nie jesteś tego wart
-forum nie jest od tego
Ludzie piszą że te forum schodzi na psy i to trochę prawda ale to tylko przez takich jak DooOminO.
Pisząc coś na forum oczekuje sensowej i pomocnej odpowiedzi nawet jak tego nie potrafię zrobić to można napisać co do wymiany i zawsze sobie znajdę kogoś kto mi to zrobi albo sobie sam zrobię
Ty widzisz czlowieku co piszesz? daje porade, aaale nie bo przeciez nie umiesz tego zrobic ale porady nadal szukasz, mam ci kazac wymienic paliwo na sportowe? moze to bedziesz umial zrobic.
masz mi podać części jakie mam zmienić ty d....u
ale ty ich lepiej nie podawaj i nie udzielaj się pod tym postem bo nie wiesz co masz robić
A może by tak zacząć od pytania: to 2T czy 4T? :D
2t
To podstawą jest wydech.
Aczkolwiek widzę, że nie masz takich hmm chęci.
Pozostaje wariator.
Jednakże, jeśli nie potrafisz nawet wydechu samodzielnie zmienić, to hmm chyba prostszego w wymianie elementu nie znajdziesz-tak więc moim zdaniem tuning nie ma w Twoim przypadku sensu.
Chyba że zdecydujesz się oddać do serwisu-to wtedy coś doradzimy.
Jak możesz to doradź jaki wario. wydech też zmienie ale nie mam narazie tylko kasy. myslałem nad wario i sportowym sprzęgłem o ile coś daje.
jak możesz napisz jakie wario i inne częsci do wymiany z góry Dzięki
radwan962 napisał:
ale ty ich lepiej nie podawaj i nie udzielaj się pod tym postem bo nie wiesz co masz robić
wiem wiecej od Ciebie, i tak wrogowi reki nie podam'.
mówiłem żebyś się nie udzielał bo jesteś tu potrzebny jak zeszłoroczny śnieg i na dodatku jesteś dzieciakiem robiąc sobie we mnie internetowego wroga powodzenia chłopaczku